Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo załamana kobieta

mój mąż nie może mieć dzieci

Polecane posty

Gość bardzo załamana kobieta

staramy się od 2 lat.ostatnio zrobilam sobie badania i okazalo sie ze z moja plodnoscia jest wszysko jak najbardziej w porzadku i stwierdzono,ze wina musi lezec po stronie meza....on o tym nie wie...co ja mam zrobic?czy byla ktoras z was w takiej sytucaji?

Gość Ziki
Powiedzieć mu o tym jak najszybciej, może to jest do wyleczenia i im szybciej tym lepiej.........

Gość Marta1983
Powiedz o badaniu jakie przeprowadzono u ciebie i to co lekarz przypuszcza u męża. Niech jak najszybciej skontaktuje się z lekarzem który poprowadzi jego leczenie we wczesnej fazie można zmniejszyć ryzyko bezpłodności.

A gdzie można zrobić takie badania? tzn. gdzie mężczyzna może dowiedzieć się czy jest płodny lub nie i gdzie kobieta? no i czy to coś kosztuje a jaśli tak to ile?

u mnie w bydgoszczy zaklad ginekologiczny prowadzi takie badania:) jak napisalam, zakład :D fabryka :D hahaha no wiadomo prywatna klinika no;)

Ja bym nie mowila od razu mezowi, ze chyba jest bezplodny. Powiedzialabym, ze lekarz radzi, zeby najpierw jego przebadac, zanim zaczna u ciebie bolesne badania. W koncu jego badanie jest dosc przyjemne ;) Powiedz, ze to rutynowe badanie przy sprawdzaniu przyczyny. Mozesz sie dowiedziec w jakim laboratorium robia tego typu badania. Jesli nie jest to daleko od was, to mozecie pobrac probke nasienia w domu i szybko zawiesc do laboratorium- wtedy maz nie bedzie sie az tak stresowal. Tylko ta probke trzeba pobrac do sterylnego naczynia (do zakupienia w aptece) i przewiezc w przeciaga 20 minut do badania. Przechowywac w temperaturze ciala (wiele osob przewozi pojemniczki np. pod bluzka). I jeszcze jedno- jakie badania przeprowadzono juz u ciebie?

No właśnie a ile w takiej prywatnej klinice to kosztuje? chodzi mi bardziej o badania dla mężczyzn. Może ktoś wie?

Gość Marta1983
Ja patrzyłam bo też mnie interesuje cena takiego badania nasienie ok 100 zł

Ceny sa przerozne- od 20 zl do 150 zl. W zaleznosci, jak kompleksowa ma byc cala analiza. Dlatego trzeba sie poinformowac i porownac oferty. Ale mozna tez robic na kase chorych- jesli sie ma skierowanie. A skierowanie dostaje sie, jesli sie opowie lekarzowi, ze 2 lata sie stara bezskutecznie o dziecko.

wcale nie jest powiedziane, ze maz jest bezplodny, tak jak dziewczyny powiedzialy najpierw nalezy zrobic niezbedne badania nasienia, my placilismy okolo 60zl, wyniki byly bardzo szybko, nawet jesli nasienie byloby oslabione jest wiele sposobow aby poprawic jego jakosc, jest jeszcze inseminacja....takze nie zwlekajcie i jak najszybciej zrobcie badania.powodzenia

Płodność bezpłodność... miłość niemiłość... Lepiej porzucić i znaleźć anizeli chocby o adopcji pomysleć... wszystko tylko nie adobcja... jak na otyłą kobietę, nie wazne że nie wchodzi, to musi wejść!!! Dorze, ze wy to sobie sami sobie robicie ;)

Gość asdfghj
ja bym sie cieszyla-seksic sie mozna ile wlezie bez zabezpieczenia a bahora nie bedzie:D

Gość do bardzo załamanej
e tam - moje badania wyszły super, badania męża też, a dzidzi brak już od 5 lat. Czasem to może być po prostu kwestia psychiki i zbyt mocnego "chcenia":) Pozdrowienia!

Gość OSTRY05
DOBRY DAWCA ODDA NASIENIE. Postautor: ostry05 19 lut 2012, 15:58 Oddam nasienie .Jestem w pełni sprawny , odzywiam sie zdrowo , nie pale nie pije ,nigdy nie miałem żadnych poważnych problemów ze zdrowiem, mam 19 lat ,szatyn,176cm wzrostu , niebieskie oczy. jestem otwarty na deczje,moja rodzina nigdy na nic powaznego nie chorowala , mieszkam w woj; kujawsko pomorskim. jezeli chodzi o zaplodnienie jest mi obojetne , bez sexu 200zl za oddanie. ,również mogę oddac nasienie 'Za darmo' za sex , oczekuje szczegolnej dyskrecji, zawsze odpisje na meile i wiadomosci gg. , jezeli masz jakie kolwiek wątpliwosci to wiecej informacji , kontakt gg: 41005491(nie raz na niewidocznym) lub e-mail ; OSTRY05@VP.PL ' Nie ważne kto Cie urodzil , wazne kto wychowal. ' pozdrawiam : )