Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiezycie

moj byly chyba...........

Polecane posty

Gość jakiezycie
nie,nie mam a rozmowa przez telefon po tylu latach...zreszta chce dac jej czas,nie chce byc nachalna,niech napisze kiedy bedzie czula sie na silach.......

Gość jakiezycie
poczekam,chociaz to czekanie dobija.......

Gość w temacie...........
to mozliwe, ze się nie doczekasz, bo mozliwe, ze w taki spobó wyczekuje ją kazdy komu pokazala, ze jej zle milego czekania ludzie naprawdę bywają bezmyślni w swojej nieswiadomosci i wygodnictwei:/

kobieta pewnie niebawem zrozumie, ze nie ma co się ponizac i zebrac o uwage tylko dlatego, ze miala w zyciu niefart zostac sama i albo sama sobie poradzi albo nie -przy zalozeniu wersji, ze mam Twojego ex zostala sama:/

Gość jakiezycie
gdyby bylo to 9 lat tem ,na skrzydlach bym poleciala,tak wiele sie zmienilo.........dzis dostalam kartke na swieta,a w niej karteczka:czekaj na moj list.. .........

Gość jakiezycie
ona ma jeszcze jednego syna ,synowa (dwie) i wnuki,sama zostala w domu.......

ale na czyj list masz czekac? Ja proponuję w ogóle , żebys rozdzielila sprawe bylego od jego mamy - byly jest dorosły i niech sobie zyje dlugo i szczesliwie, w koncu kogos pozna natomista jego mama mogla zostac sama. Ja bym zadzwonila i spytala w czym rzecz, jak nie moze mowic to niech Ci napisze w liscie a Ty wtedy bedziesz wiedziala w czym rzecz i czy mozesz cos z tym zrobić. Koniec, kropka. Tyle, ze to moze nie jest typowy sposób zalatwiania takich sytuacji, moze ja jestem zbyt charytatywna i mnie takie sprawy ruszają a Ciebie niekoniecznie to musi ruszac i masz takie prawo.Jestemy wolnymi ludzmi w koncu.

Gość jakiezycie
ONA mi napisala,ze musze sie o czyms dowiedziec ale narazie nie jest w stanie mi o tym napisac! mam czekac na list od NIEJ.

sluchaj, niech ta kobieta Cię nie obarcza swoimi problemami. Poza tym Ty sprawdz, czy to ona pisala ten list. Rany kobieto wiecej inicjatywy!... o lloooosie czemu ja biorę udzial w tej dyskusji? :o

Swoją drogą to dziwna jakaś jest, jak nie może Ci tego narazie napisać? Przecież napisac jest łatwiej niż powiedzieć więc nie rozumiem jej. A tak wogóle to co potem jej niby będzie łatwiej?

spytaj o co chodzi a nie tak obie się motacie jakby w zyciu nie bylo wiekszych problemów. Na wypadek gdyby się okazalo,z e on się a/powiesil, utopil, zabil w inyn sposób. TO JEST/BYL DOROSŁY CZLOWIEK... poza tym taa niepewnosc i tak Cię wykonczy więc lepiej wiedziec cos niz nie wiedziec lecę, pa

Gość jakiezycie
dziekuje wam ,postaram sie z nia jakos skontaktowac i porozmawiac. zycze wam wesolych swiat!