Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana Niepewna

On jest skinheadem i chyba rasistą. Czy to może być dobry chłopak?? Ważne!

Polecane posty

Jest skinem, naśmiewa się i szydzi z ludzi z innych subkultur, z murzynów, komunistów i żydów. Śłucha nazistowskiej muzyki, chociaż nazistą chyba nie jest. Goli głowę i groźnie się ubiera. Bez powodu chyba nikogo nie bije, chociaż nie wiem co robi jak wychodzi wieczorami z kolegami na miasto albo koncert. Czy to może być normalny, dobry, wrażliwy chłopak? Czy to mozę tylko taki styl bycia i poczucia humoru czy on naprawdę jest fanatykiem złych ideii?? Dać mu szansę??

Gość Takashi Kunishige
Lubisz takich ?

Gość nie podam czarnego nicka
ja wychodze za maz za takiego :) jest najwspanialszy na swiecie :) daj mu szanse :)

Gość jak to szło
White pride, world wide czy jakoś tak...... jak jesteś blatyną blondynką z tipsami i miłośniczką dziar, bójek, itp to będzie fajnie kiepska prowokacja :classic_cool: 🖐️

Gość Takashi Kunishige
Obie jesteście prowokacją

Gość uwierz że
groźną zewnetrznościa chce zatuszowac wstydliwy dla niego fakt, ze jak kazdy czlowiek, on też ma uczucia

Gość taaa uczucia
"nie ma to jak uczucie szczęścia gdy glanujemy jakiegoś brudasa" od takich jak najdalej 🖐️

wezcie z tymi tekstami oni tacy nie sa jestescie zle poinformowani i zmanipulowani przez media ktore kreuja skinow na lysych , tepych idiotow :O znam wielu skinow i nie sa tacy , nie sa tepi , nie bija sie codziennie ale w przeciwienstwie do was maja jakies zasady i sie ich trzymaja Skinheads its not a fashion , its a way of life

Gość to ja znam innych
za długie włosy wybiją ci zęby w ciemnej uliczce

hahahah macie do czynienia z jakimis skrajnymi przypadkami ! z ludzmi ktorzy chyba czerpia inspiracje z reportazy i programow w stylu \" rozmowy w toku\" wspolczuje wiem ze nikogo nie przekonam ale ludzie ktorych ja znam , maja rodziny , prace , normalne problemy jak wszyscy i nie bija ludzi za dlugie wlosy ehhhhhhh

Gość strasznie tacy jak wszyscy
ta. wszyscy po zawodówkach pewnie. a ich muzyka to jakieś świństwa poniżej pasa.

Dla mnie akurat jest miły. Zresztą on chyba jest dosyć nieśmiały do dziewczyn, chyba żadnej jeszcze nie miał.

upupupup

Pastowane glany, bojówki w ciapki, obcisłe dzinsy, flyers, obcisłe koszulki i polo, gruby szeroki czarny pas.

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Miałam kiedyś takiego Ex był trochę szurnięty okazało się potem że jest chory psychicznie. Ale zabawa była z nim nie zła. Jak dla mnie był dobrym człowiekiem. Nie przeszkadzało mi to ponieważ ja jestem cichą rasistką.

O cholera! Nie wiedziałam że i mnie zdarza się w takim razie \"groźnie\" ubierać... :o Co do nietolerowania odmiennych postaw, czy koloru skóry - człowiek który nie potrafi uszanować istniejących na świecie różnic jest zwyczajnym idiotą a jeżeli tobie imponuje i podoba się idiota to bardzo mi przykro i szczerze współczuje.. :(

Ale ja nie wiem czy on jest rasistą. Może on ma tylko takie dowcipy... :( Mi to nie imponuje, ale on sprawia wrażenie całkiem fajnego chłopca...

Gość Pewnie z niego
psychol, dureń, bandyta i gej :(

Gość Paula54
Miałam kiedyś takiego ukochanego... Wspominam go z sentymentem do dziś, choć jestem już 5 lat w szczęśliwym poważnym związku z "normalnym" facetem! Straciłam wtedy zupełnie głowe dla niego! Urok, charyzma i ta cała otoczka, której z jednej strony nie akceptowałam, ale z drugiej strony mnie fascynowała! Zaryzykuj! Jesli nie okaze się miłością Twojego życia, czeka Cię na pewno ekscytująca przygoda! Ja sama chciałabym się cofnąć 7 lat w czasie i jeszcze raz przeżyć swoją przygodę z "moim" niepokornym Ł.

Gość A jacy tacy są w łóżku
?

Gość skinhead= tępak

moim zdaniem to nędzna prowokacja jak mozna byc z kims takim, kto szydzi z innych osob tylko dlatego, ze sa innej nardowosci czy innego koloru skory ??:-o nie mowie ze taki nie zasluguje na dziewczyne, ale na pewno nie moze z nim byc normalna dziewczyna majaca poukladane w glowie. musi to byc taka sama jak on, inaczej nie bedzie wtedy dochdozilo do roznych sprzeczek itd. beda siebie rozumiec a teraz to na prawde bedzie ciezko o zrozumienie a Ty jeszcze pytasz czy ktos taki moze byc wrazliwy ??? dobre sobie.... :classic_cool: śmierdzi mi tu prowokacja bo nikt normalny nie zadawalby takich oczywistych pytan... P.S. przynaleznosc do subkultury bardzo czesto wynika z braku milosci w domu, z tego, ze jest sie szydzinym i wysmiewanym przez kolegow. taki czlowiek czuje sie nikim i aby sie dowartosciowac wstepuje do takiej subkultury gdzie napier... kogo popadnie w imie jakiejs chorej ideii i w ten sposob dowartosciowuja i podbudowuja swoje ego Z KIMS TAKIM CHCESZ BYC ????? zastanow sie lepiej....

Gość uważanie ze czarni lub
żółci są gorszym gatunkiem człowieka jest oznaką totalnej tępoty i zacofania :O Wystarczy jedna cholerrna ksiązka o "formowaniu" sie koloru skóry w różnych klimatach; wystarczy ksiązka z historii o mieszaniu sie ludów by cała taka pojehana teroria o "czystym" narodzie wzięła w łeb, ale jak ktos sie debilem urodził kanarkiem nie umrze :O

Gość dkaka
Głupota kobiet nie zna granic. On wprawdzie trochę za dużo pije i czasem mnie uderzy, ale to w gruncie rzeczy dobry chłopak... On nie pracuje i jakoś nie może sobie pracy znalezć, a jak już jakąs ma, to zawsze trafia na okropnego szefa i rezygnuje, ale to dobry chłopak no i ja go tak kocham... On wprawdzie daje sobie w żylę, ale podobno można z tego wyjść, a ja żyć bez niego nie potrafię... On wprawdzie chce ode mnie głównie seksu... ale to się może zmienić, prawda? ... On wprawdzie wymordowałby Żydów, gejów i Murzynów, ale to przeciez dobry chłopak.... MOże to ostatnie faktycznie ma szanse przejśc z wiekiem. Chociaż skłonność do agresji to już chyba nie. Tyle, że dla mnie bycie z rasistą, skinheadem i faszystą to byłoby po prostu poniżające i poniżek wszystkiego w co wierzę i co szanuję. Po prostu głupota piszących tu kobiet rozkłada na łopatki.

Gość Nie każdy skin
jest rasistą i faszystą. Pierwsi skini byli czarni. Większość współczesnych to tzw. Oi! oni słuchają punka i nie są nazistami i rasistami. Sąteż katoliccy najconaliści.

Gość Nie każdy skin
niekoniecznie