Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewikkkkk

czy możliwe jest zapłodnienie w 9 dniu cyklu????

Polecane posty

dzieki Aga👄 staram sie nie blokowac ale to trudne w moim przypadku, chcial nie chcial musze robic tabelki, wykresy, monitoringi, cale to zamieszanie, no i 32 lata na karku, to tez mnie troche stresuje, no coz moze w koncu i ja kiedys bede sie cieszyc z malenstwa

Pewnie twoj lekarz wie co robi. Moj gin zabronil mi wrecz robienia jakichkolwiek wykresow. Powiedzial, ze dzieci nie robi sie glowa... :p A mezczyzni i tak maja szosty zmysl i przez skore wiedza, kiedy kobieta ma dni plodne. Juz nie mowiac o kobietach, ktorym sie w tych dniach po prostu chce sexu. ;) My podczas okresu starania celowo odpuscilismy sobie jeden cykl, zeby sie tak nie stresowac i nie nakrecac. Mysle, ze to dobrze robi. Wiele par wyjezdza na wakacje, przestaje liczyc dni plodne i im sie udaje. Pamietam, ze jak zblizaly sie u mnie dni plodne, to wrecz robilam sie nerwowa- zeby zaciagnac meza do lozka i to we wlasciwym dniu. To wszystko bylo takie... kontrolowane. Az dziwne. Az w koncu on mnie zaciagnal (bo ja juz stracilam nadzieje) i sie udalo. Czy macie stwierdzona jakas nieprawidlowosc czy po prostu nie udaje sie z niewiadomych powodow?

Hyhy, odnośnie zachodzenia po n-latach :) Koleżance mojej przyjaciółki ginekolog zalecił na problemy z zajściem w ciążę wyjazd do sanatorium :) I to nie w celu odstresowania :) Problemy miał jej mąż. Dziewczyna w końcu zaszła w ciążę, Bóg wie czy to dziecko tatusiowe, czy z lewego łoża :) P.S. Gin oczywiście żartował, ale kto wie ile bab te żarty wzięło za inspirację :)

Chemical--> ale najlepsze jest, jak maz wie, ze jest bezplodny, tylko nie mowi i udaje, ze z nim wszystko w porzadku! A tu zona nagle zachodzi w ciaze :D

Gość ewikkkkk
Dziewczyny, sorry, że przeszkadzam w rozmowie, ale może wiecie jakto jest z tym śluzem. Czy jeśli są dzi płodne to musi być śluz tylko jednegorodzaju - tzn. przeźroczysty, ciągnący, śliski, typu białko surowe jaja kurzego? Czy jeśli w pewnym momencie np. po trzech dniach występowania tego śliskiego do niego dołącza taki gęsty biały jak mleko - to oznacza,że dni płodne się skończyły? Bo przecież nawet na logikę to biorąc, trudno plemnikom wędrować w tym gęstym białym. Nie rozumiem. I jeszcze jedno pytanie - od którego momentu po jajeczkowaniu wzrasta temperatura? Zaraz po jajeczkowaniu? W dniu jajeczkowania? dzień po? Nie wiem...

no nietety sa zdiagnozowne problemy z owu, jakos sie tak porobilo dziwnie, wykluczyli wiekszosc chorob i narazie jestem stymulowana zobaczymy jakie beda efekty, hm.....i tak musze sobie odpuscic na 4 miesiace bo mi maz wyjezdza, moze to i dobrze odpoczne od tego wiecznego nadzoru lekarskiego:D:D:D:D:D:D, bo czasem mam juz dosc konowala, trzy razy w miesiac t juz przesada,hehehe:D

malolepsza--> tez mysle, ze to dobrze, jak troche odpoczniecie psychicznie od tego wszystkiego. Kto wie? Moze po jego powrocie uda sie wam spontaniczna wpadka? :) ewikkk-> wzrost temperatury powinien byc zaraz po owulacji- w tym samym dniu lub dzien pozniej. Jesli ten wzrost sie przeciaga w czasie lub wzrasta powolutku, to moze byc oznaka problemow z progesteronem. Pewnie wiesz, ze wyrazny skok powinien miec przynajmniej 0,2 st. Co do sluzu- pewnie masz racje.

Gość emilyy
Czyli jeśli okres mialam 07.01, seks 14.01, a potem 22.01... i jestem w ciazy to ktora data wyjdzie na poczęcie?

Gość Ksenia26
AAAA zaraz oszaleje kochałam się z mężem w 9 dniu cyklu. Pozycja misjonarska. Cykle mam regularne co 28 dni. 11 dnia odczywalam bol lewego jajnika, dzisiaj 12 dzieni nic nie czuje. śluz lepki strasznie chciałabym byc ciąży czy to realne?