Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durny pomysl

Mój chłopak wolał....

Polecane posty

Gość durny pomysl

...pójść dziś na silownie niz spotkac sie ze mna.zrobilo mi sie przykro.chce zeby poczol sie tak jak ja dlatego njwczesniej zgodze sie na spotkanie w czw....i nie bede sie do niego odzywac.co o ty myslicie?wiem ze to dziecinne ale chce sie jakos zemscic a innego pomyslu nie mam

Gość brak mi slow
moj tez zawsze woli cos innego niz mnie :(

Gość brak mi slow
iga idz wylewac swoje flustracje gdzie indziej, a najlepiej zaloz swoj temat...

Gość a jak by nie chodził
na siłownie to powiedziałbyś że jest zapadniętym looserem i znalazła byś sobie inne ciacho. Ehhhhhh baby :(

Gość a jak by nie chodził
flustracje :D a co to????

Marudzi księżniczka, i pewnie uważa sie za bóstwo swiata... biada temu kto na nią nadepnie :P

strasznie dziecinne faktycznie :O ale chociaż przynajmniej sama sobie z tego zdajesz sprawę :P ja też dzisiaj siedzę sama bo facet pojechał na mecz a potem spotka się z kumplami i co ? nic bo trzeba miec swoje zainteresowania i swoje zycie a nie ciągle razem za rączkę :O pozatym mój facet powiedział, że dzisiaj nie przyjedzie bo ja muszę gotować, robić sałatki i takie tam wiec nie bedzie mi przeszkadzał :D i ja sie cieszę :)

Gość brak mi slow
teoria ---> to zalezy ile oni sie widuja... bo jak np dwa razy w tyg a on sobie raz olal, to niedobrze!!! a co ja mam pwiedziec jak z nim sie widuje raz na tydz a on jeszcze potrafi odmowic????? co innego jak para sie widzi codziennie badz co drugi dzien, to takie dni innego towarzystwa sa wrecz wskazane!!!

Gość rany jak tak mozna
Iga ciebie raczej nie z powodu brzydoty faceci sie brzydza:P Jestes zmierzla, niesympatyczna, wredna. Nie lubie Cie, a nawet cie nie widzialam:P

Gość a ja ją lubię naweta jak by
wyglądała jak kalafior ma fajne podejście do probolemów. chyba się zakochałem... 👄

brak mi slow ---> my widujemy się 2 razy w tygodniu :P :P a mimo to ja mu nie robię fochów jak sobie wypad z kumplami na mecz wymyśli tak jak dzisiaj

Gość brak mi slow
a co jaki czas to sie zdarza? co tydzien? bo u mnie tak wychodzi :O

Gość gosieńnnka
MOZE CHCE PRZYPAKOWAC BY ZROBIC NA TOBIE WRAZENIE :)

brak mi slow ---> różnie sie zdarza ale jak juz sie zdarzy to ja nie mam pretensji i nie strzelam fochów ;) ale za to nasz związek jest idealny a moj facet zawsze powtarza ze nie sądził że istnieją tak wyrozumiałe kobiety jak ja i glownie za to mnie kocha ale jesli Tobie jest tak strasznie zle to mu o tym powiedz

Gość znam odpowiedź
bo ma weekendowy karnet na siłownie. Umawiajcie się w poniedziałek i środę i nie będzie problemu

Gość brak mi slow
powiem mu dzisiaj... ale wiem ze to nic nie zmieni :( :( :(

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Do tego czasu jak twój chłopak się wkurwi znajdzie inną laskę. I co wtedy zrobisz? nie ograniczaj jego wolności.

Gość durny pomysl
iga potrafisz napisac zdanie w ktorym nie trzeba bedzie nic cenzurowac?!? tu nie chozi o to jak czesto sie widujemy....napisal mi rano(ok 12!) smsa ze przed chwila wstal jest spiacy wiec sie jeszcze polozy a potem pojdzie na silownie.na 20 idzie do pracy!i tak wyglada caly jego dzien!spi,je,spi a potem ewentualnie jak sie wyrobi to do mnie przyjezdza!to mnie denerwuje!

durny pomysl ----> to zmień chlopaka jesli sie masz ciągle denerwować 🖐️

Gość to się nazywa dorosłość
za parę lat się dowiesz o co chodzi :D

Gość brak mi slow
ignoruje cie tak jak i moj :(

Gość durny pomysl
znam odpowiedż: dobre,heh.niestety w sr nie da rady bo on pracuje a w pn ja jestem do pozna w pracy.

Gość lisc brzozy
iga ---moze wystarczy wizyta w salonie pieknosci? ja jako nastolatka cierialam na tradzik i tez uwaana bylam za brzydka. mama zaprowadzila mnie do kosmetyczki i stopniowo blizny i krosty zaczely mi znikac. potem nieco schudlam, zaczelam bardziej o siebie dbac --i teraz jestem uwazana za ladna. mam tez meza wiec ktos mnie chcial:)) moze z toba tak zle nie jest

Gość bom bom
Myślę, że jednak twój chłopak jest płytki uczuciowo i masz prawo się złościć. Iga jesteś frustratką .Jak nie masz co robić to idź dusić pryszcze a nie pastwisz się nad wszystkimi.

Gość durny pomysl
nie o to chodzi.on jest naprawde kochany.tylko denerwuja mnie jego pewne zachowania.jak moze pol dnia zajmowac czlowiekowi wyprawa na silownie,powrot do domu i zjedzenie czegos?!

Gość durny pomysl
moze i jestem dziecinna ale zemszcze sie!sa swieta a swieta to czas ktory spedza sie z bliskimi.dobrze wiedzial ze nie mam nic w planach i bede siedziec w domu.

Gość smutas.....
nie wytrzymasz do czwartku, odezwiesz sie i to pierwsza do niego ciesz sie ze masz jakikolwiek z nim kontakt

Gość durny pomysl
co za balwan!!!napisalam ze zobaczymy sie w przyszlym tygodniu a on mi na to ze rozumie i ze nie ma problemu.i na koncu to glupie kocham cie!nawet sie nie domysla o co mi chodzi!!!

Gość a czy to ważne
a czemu miał by się domyslać? co on wróżka, czesz się widzieć w czwartek to trzeba się dostoswoac, przecież ci nie będzie przeszkadzał. Głupia baba