Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test uczuc

test uczuc

Polecane posty

Gość test uczuc

Czesto zdarza wam sie, ze zastanawiacie sie czy GO kochacie czy to tylko zauroczenie? Wyobrazcie sobie sytuacje ..... tonie jednoczesnie Wasza Mama i On? Kogo pierwszego ratujesz? Odpowiedz sobie na to pytanie, a zdasz sobie sprawe czy to milosc czy ...

Gość wiesz co powiem
głupie to pytanie, tak się nie sprawdza miłości

Gość karolinka pl
glupi test beznadziejny. nie mozna porownywac milosci do mamy i milosci do faceta. to 2 zupelnie rozne uczucia. ja nie jestem pewna czy kocham chlopaka z ktorym jestem i dlatego jestem z nim szczera- on wie ze czuje do Niego duzo-bardzo duzo, ale to jeszcze nie milosc..... poczekam jeszcze i jak mu to powiem to bedzie mial pewnosc ze moje uczucie do Niego jest mega...... pozdr:)

Gość vedcv
a zaczęłaś tak niegłupio ten temat... dalej piszesz już jak kretyn więc dla twojej wiadomości: 1) miłości się nie porównuje, bo każda jest inna, inaczej kochasz matkę, inaczej partnera, jeszcze inaczej każde z dzieci 2) dopiero w chwili prawdziwego wyboru wiesz co zrobisz, wcześniejsze rozważania nie mają sensu, i tak naprawdę o wyborze kogo ratujesz decyduje masa czynników, nie tylko "siła miłości"

Gość test uczuc
bzdura! Boicie odpowiedziec sobie na to pytanie. Przeciez wybierzemy ta osobe, z ktora jestesmy blizej zwiazane, ktora kochamy. ie jestesmy w stanie pomoc dwom osobom na raz. A jednak cos powoduje ze wybieramy ta a nie inna osobe .........

Gość karolinka pl
test uczuc- glupio gadasz!!!!!!!!!!!! to co mowisz jest mozliwe kiedy z mama masz zly kontakt a swojego faceta kochasz najbardziej na swiecie. wtedy dla Ciebie wybor moze i bylby prosty......

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Co to kurwa ma być ? Popierdoliło Ci się w mózgu ? Test na miłość nie istnieje !

gdybym miała wątpliwości czy kocham swojego faceta przy takim teście pewnie pomyslabym, ze jeebbie mi czy uratuje sie on czy moja matka ...

Gość gosieńnnka
NO WIESZ CO....JEST TO OBRZYDLIWY POMYSL Z TAKIM TESTEM.W OGOLE NIE DO POMYŚLENIA.

Gość o bosze
o bosze jaki test entelegentny

Test glupi ale pozostaje pytanie. Czy milosc to milosc jedno uczucie i sila i posiadajace rozne odcienie, barwy. Czy milosc do mamy, parnera to sa rozne uczucia jak np. zazdrosc czy nienawisc?

Gość jkl
test nie jest głupi. Jest przenośnią ktoś sprawdza reakcje czykochasz drugą osobę wybrakę/a czy jesteś "maimy synkiem". Oczywiście że staję po stronie wybranki. Nie rozumiecie tego??

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
no ostatnmi wpis tez glupi. jakim maminsynkiem ????? to ze kocham mame to znaczy ze jestem mamincorka??????? wszystko tu zalezy jakie sie ma relacje z mama i chlopakiem. co za test

Glupi bo o wyborach moze decydowac np. bardzo czesty uraz mozgu - polecam artykul na onecie. Poza tym wybory decyduja sie czesto w momencie a nie hipotetycznie a poza tym rzadko sa tego typu sytuacje to czy mam sie zastanawiac nad 1000-cem innych hipotetycznych sytuacji. A gdybys mial taki wybor, dwoje dzieci i mialbys wybrac jedna a jedno zabis, to ktore bys wybral a ktore zabil i dlaczego, np. chlopca i dziewczynke, starsze i mlodsze, itp. dalej mozna gdybac. Hmm?

Gość hmmmm spoko
w takich chwilach zjawia sie superman i to on podejmuje sie ratunku, potrafi ratowac nawet tlumy rownoczenie wiec ten test jest do bani. moze cos dla chucka norisa:P

Gość ja sie czesto kloce z matka
i mam faceta tkorego kocham, ale ratowlabym ja