Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaojdc

Jak mam sie poczuc lepiej

Polecane posty

Gość kaojdc

Ida siwieta jestem z facetem ale bylo kilka niemilych sytuacji miedzy nami wktorych mnei nie szanowal-teraz sie zminil stara sie a mnie jakies smutne mysli nacgodza nie umie zapomniec tych slow ktore wypowiedzial:(doradzcie cos

Gość brak mi slow
kochana to sie ciesz!!! moj powiedzial pare gorzkich slow wczesniej i na dodatek teraz sie nie stara :(

Gość kaojdc
ale jednak toi wspomnienie przykre zostaje i to pytanie czemu moj facet tak sie zachowal,moje koleznaki maja roznych facetow amam wrazenie,ze zaden z nich nigdy by sie nie odwazyl tak zachowac,star sie ale jak te pzrykrosci soebie z glowy wybic:(

Gość brak mi slow
wybaczyc...

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
Naiwna jesteś jak chuj ! on na zawsze sie nie zmieni. Jak teraz ci dopierdolił słownie to nie wiem co potem w przyszłości będzie ? Już zaczą cię traktować jak ścierwo a ty oczy masz pizdą zarośnięte?

Gość kaojdc
stram sie juz nie raz myslam,ze to wybaczylam a jednak to wraca tak sie zastanawiam czym soebi zasluzylam na to a prawda jest taka,ze tez sie nie fer zachowywalm i okropnie-ale tak to jest,ze po jednym cos splynie a drugi zapomniec nie umie

Gość kaojdc
od tamtego czasu minal niecaly rok i w sumei jak ma cos powiedziec to przemilcza i nei mowi nic by nie powiedziec za duzo

Gość Jak się zachował
?????????????????????