Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzyczana

Co za chamstwo wsród kierowców

Polecane posty

Gość skrzyczana

Wiecie co ? W tym kraju to już kobiet nie szanują. Spieszyło mi sie bardzo, nie chciałam przejśc pod ulica przejściem podziemnym w centrum Łodzi, no to szybko przebiegłam góra pomiędzy samochodami, ciągnąc za sobą 5-letnia córeczke, która sie opierała. Jakoś wszyscy kierowcy zwalniali i mnie przepuścili. tylko jesek dziad w kapeluszu w Skodzie otworzył okno i zwymyslał mnie od głupiej cipy. Co za swinia...A podobno Polacy to taki rycerski naród. Powinnam mu dac z w łeb, ale odjechal w chmurze spalin

Gość przechodzilas w niedozwolonym
miejscu, wiec powinnas zrobic to tak, zeby nikomu nie utrudniac poruszania sie po droDze.

Gość przebiegalas z dzieckiem przez
ulice po drodze szybkiego ruchu? nie balas sie o corke?

Gość wariatka*
ty chyba nie masz równo pod sufitem z dzieckiem 5 letnim?

Gość
babo bogu dziekuj ze zyjesz tak ci sie spieszy na tamten swiat? dziecku tez? przejscie jest dla pieszych a jezdnia dla pojazdów zakoduj to sobie mowie to ja============= baba i kierowca jednoczesnie

Wiesz co, ten kierowca miał rację, bo jeżeli sama byś się wpieprzyła pod samochód to mogłabyś mieć tylko i wyłącznie do siebie pretensje a ty - matka - dziecko ciągniesz na środek ruchliwej jezdni??? Istotę za którą odpowiadasz i która ci bezgranicznie ufa myśląc że jest przy tobie bezpieczna! Ciesz się że za głupotę nie odbierają praw rodzicielskich bo byś córki długo nie zobaczyła... :o A tak w ogóle to choyooowa prowokacja... 💤

Ja się temu dziecku nie dziwię, że się opierało. Mała w odróżnieniu od Ciebie nie ma instynktu samobójcy.

Gość prowokacja smierdzi

prowokacja idiotyczna ale jestem urznieta w 3 duupy wiec odpowiem na nia.....łądny przykałd dajesz córce, poczekaj az podrosnie i w koncu ją jakieś auto jeebbnie bo przeciez mamusia uczyla jak biegac mieddzy samochodami :O gratuluje córce debilnej mausi :D \\

Gość twa mac
a ja jej wspolczuje

Gość buahahahahahaha
skoda to chujowe auto

Gość uuuuuuuuuupppp

Gość taka prawdaaa
Ja też nie raz pędziłam środkiem ruchliwej jezdni. Nie jeden mandat za to dostałam, ale nigdy nie biegłam z dzieckiem.