Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martjsa

panienki z tipsami

Polecane posty

Gość martjsa

nie trawię panienek z tipsami , wole naturalne.

Gość byle contus ale piszontus
no to masz problem:O

Gość martjsa
lubię naturalnośc dlatego, nie golę nóg, pach, cipki, nie farbuję włosów, mam 30 lat i nigdy nie wyszłam do ludzi

Gość jolafasolka
i co z tego ze nie lubisz. Moze Cie na nie nie stać i mowisz ze nei lubisz !! ;/

Gość martjsa
jakos mnie draznia

Gość martjsa
ktos sie tu podszywa pewnie jakas zazdrosna pinda

Gość martjsa
tak nie stac mnie wiesz

Gość
ja tez nie lubie takich plastikowych manekinów

Gość ja też/
tipsy są ochydne...:/

Gość dfee
dokladnie

Gość surdutek
nooo mi się tipsy kojarzą z ... prostytutkami, te gołe panie w tv zawsze mają takie szpony

Gość -------------//////////.......
----zakochuje

Gość -------------//////////.......
sorki chcialam sprawdzic cenzure, dziala naprawde zakochuje zakochuje cipka cipka zakochuje :P

Gość baska650
Ja też nie trawie,nie wiem czemu ale to mnie obrzydza...Pozdrawiam

Gość gigant 444
tipsy+solarka+różowe ciuszki=wygląd typowej polskiej panieny...

Gość lindda
ha haa ostatnio widzialam taką pannę ( z tipsami) jako sprzedawczynię w zieleniaku żenada :)

Gość multimilioner
mnie też obrzydzają te panieny z tipsami. Jak mi taka jedna w spożywczym wydaje resztę i widzę jej ochydne pazury, to mam ochotę zwymiotować.

Gość wenka30
większość dziewczyn które robi sobie tipsy to te które mają bardzo słabą płytkę i nie są w stanie zapuścić swoich ładnych długich czy chociaż troszke ponad opuszek paznokci, a druga grupa to obgryzaczki- wszystkie moje znajome z tipsami należą właśnie do tej grupy, są też głupie pindy co nie mają nic do roboty i robią sobie takie długie szpony że jak podcierają dupska to .....a wiem bo robiłam swego czasu akryle i żele i się napatrzyłam, nasłuchałam i nawąchałam

tez uwazam ze takie kolorowe pol metrowe sa fatalne- moj chlopak goraczki dostaje jak takie widzi. ale jak juz bylo wspomniane mam b slabe oazurki i nie moge ich zapuscic, myslalam zeby sobie zrobic tipsy ale o takiej normalnej naturalnej dlugoci np ze 2-3mm poza opuszek palca. co o tym myslicie?

tipsiary wydaja reszte bardzo powoli, niekiedy kasa im wypada z tipsow, bo sa za dlugie. mozna sie znudzic czekajac na reszte od tipsiary.

Tipsy możesz mieć długości jakiej chcesz. Najlepiej, jeżeli pierwszy raz decydujesz sie na tipsy to jak wspomniałaś delikatnie za opuszek palca. Będą wygladały na pewno delikatnie i subtelnie. Jak za długie to jak ktos wspomniał z odebraniem reszty w sklepie mozna mieć problem. Wszystko jest dla ludzi, ja tam nie neguje dziewczyn, które decyduja się na tipsy ale prosze Was, płacić za tortury pózniejsze????? wystarczy je trochę skrócić i już można wykonywac wszystko!!!!

Gość pytanko__
a czy tipsy nie niszczą przypadkiem płytki paznokcia? bo piszecie, że robią je dziewczyny ze słabym paznokciami, ale czy w ten spsób ich nie niszczą?

a niszcza niszcza :D ale czego nie robi sie dla urody nie?:) leczenie pazurkow jest dlugotrwale i na efekty tez sie dlugo czeka a tu kazda chce miec efekt juz!

Gość TakaJednaIfcia*
ja mam tipsy..króciutkie..z frenczem...przy dwójce dzieciaków nie da sie niesttety zapuscic..przynajmniej mnie jest trudno;)...i wygladaja badzo elegancko..nie rzucajac sie przy tymw oczy:)pozdrawiam;)...

Gość blah blah
jak dla mnie tez są fe :P jeszcze moze nie tipsy same w sobie,ale połączeniu z bialą mini, białymi kozaczkami, rózową bluzeczką ,toną grzechoczących bransoletek i co najwazniejsze SOLARKĄ są nie do zniesienia... :D Jasne,nie powinno oceniac sie ludzi po pozorach ale tak wygladająca dziewczyna dla mnie ma wypisane na czole " SŁODKA IDIOTKA".... cenie naturalnosc. wole zeby dziewczyna miala swoje paznokcie,nawet króciutkie,ale nie jakies plastikowe szpony na 5 cm... brr :o

Gość a co powiecie o tym
ja mam długie ale naturalne białe paznokcie, pół cm za opuszek i wszyscy myślą że mam tipsy imitujące naturalne paznokcie ... dodam że noszenie długich paznokci a zwłaszcza tipsów jest niehigieniczne, lądują tam resztki jedzenia, make upu i innego dziadostwa ... a fuuuuuuuuuuj

Gość stańczykowa
ja nie wiem jak można tipsy nosić na co dzień:) przecież to uniemożliwia uprawianie duzej części sportów. to chyba noszą tylko takie paniusie co swych delikatnych rączek zbytnio nie angażują w żadne skomplikowane czynności;) rozumiem że jak ktoś ma niezbyt ładne paznokcie to na imprezę owszem się chce upiększyć ale tak na stałe... :0 no ale cóż, są różne rodzaje ludzi i różne wartości...:P