Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzzzz

skrobanka po..

Polecane posty

Gość xyzzzzz

jestem po tym zabiegu nie bede ujawniac szczegolow poprostu juz pol roku po zabiegu a w miejscu gdzie byl plod wciaz odczuwamajkby narosl uczucie guzka czy to blizna po zabiegu czy cos jest nie tak pytanie do kobiet kore przeszly to coja...

Gość xyzzzzz
to byl 4 tydz

Gość to twoje sumienie

Gość miika
I co? teraz problemik? Oprócz lekarza Ci tu nikt nie pomoże przecież, nikt tego nie widzi i nie czuje, a na pewno ci nie przepisze lekarstwa. Zgłoś sie do jakiegoś lekarza, nie wiem, zaufanego, albo tego co Ci to robił....

Gość Cipka 2
myślę że została Ci tam głowa dziecka i ona uwiera w twoją szpare

heh, czemu jestescie tacy zlosliwi? zagorzali chrzescijanie sie znalezli, \'obroncy\' zycia. a co byscie powiedzieli, jesli to zycie matki byloby zagrozone? a skrobanka jedynym wyjsciem? moze powiedzielibyscie, ze to wyrodna matka jest? lol!

Gość jak to możesz wyczuwac
skoro ciąża była 4 tygodniowa??

Gość xyzzzzz
no wyczuwam. szczegolnie jak sobie robę dobrze sama rękami. No i co to może być?

Gość xyzzzzz
a ty pijana werter nie pij tyle bo ci sie pierdoli pod sufitem. Ja też jestem chrześcijanka. Bóg różne rzeczy wybacza. Co myślisz że wszystko jest tylko czarne lub białe? to głup[ia jak buc jesteś!

Gość jak to możesz wyczuwac
może to po prostu zrost

podaje przykladowy powod wykonania aborcji, bo wkurzaja mnie zlosliwosci w kierunku kobiet, ktore sie temu zabiegowi poddaly. nie mowie o akurat twoim przypadku. ludzie, glownie chrzescijanie, gdy slysza slowo aborcja, zaciskaja piesci i sa gotowi do wyzywania i ublizania. bog rozne rzeczy wybaczy? lol! wazne jest to, co ty akceptujesz, a nie to co ci ksiadz na niedzielnej mszy powie! czarne lub biale? heh, wykonywanie aborcji z poczuciem winy i nadziei na wybaczenie boze jest chore. i nie dlatego, ze wszystko jest czarne lub biale, bo nie jest, ale dlatego, ze tu nie ma czego wybaczac.

Gość sjsssmms
idz do lekarza