Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakobietka1212

ALE MNIE OMOTAL

Polecane posty

Gość malakobietka1212

podobal mi sie bardzo taki chlopak zaczelismy sie spotykac aLE PO KOLEZENSKU on mi zaproponowal sex bez zobowiazan nie zgodzilam sie jak sie widzimy to zawsze sie calujemy ale nie ma sexu on na mnie dziala obiecalam sobie ze nie bede sie z nim calowac bo mnie wykorzystuje ale gdy sie spotykamy to to jest sliniejsze ode mnie

Gość hehehehehe dobre
:)

Gość tyhty
i co? dumna jesteś z tego? Jakiej rady mamy Ci udzielić? Jak Cię kręci to mu daj i po sprawie... albo miej szacunek sama do siebie i się z nim nie liż przy każdej okazji. Kafeteria za Ciebie problemów nie rozwiąże...

Gość malakobietka1212
wiem macie racje gupia jestem najlepeij jak przestane sie z nim spotykac jeszcze nigdy tak nie mialam z zadnym facetem ale mi wstyd przed sama soba

Gość tez tak mialam
a dlugo sie spotykacie?? ja jestem w podobnej sytuacji spotykalam sie z chlopakiem po przyjacielsku chociaz calowalismy sie i przytulalismy nic wiecej miedzy nami nie bylo,a dowiedzialam sie ze on kreci z kilkom panienkami oprocz mnie i zdecydowalam sie zerwac z nim kontakt jak na razie.ale na twoim miejscu nie zgodzilabym sie na ta jego propozyje.

Gość TUŚKA26
A co powiesz na to: Mój jest żonaty. Co prawda, w maju ma rozprawę rozwodową, ale na dzień dzisiejszy mieszka z żoną i córką. Tez mnie omotał. Nie potrafię myśleć o nikim innym.Twierdzi że mam mu zaufać,a w końcu będę szczęśliwa.He, he. Dobry bajer pół sukcesu. Ale ogólnie, to kocham facetów.

Gość malakobietka1212
no wlasnie mnie jeszcze nigdy tak nikt nie omotal jak ten poprostu obiecuje sobie ze nie spoykam sie z nim ale nie potrafie jest mi z tym dobrze ale zarazem siebie nienawidze za to co robie

Gość Dziewczyno nie ...
szanujesz sibie i nikt nie bedzie ciebie szanowal, pamiętaj o tym . Ten facet to po prostu iduiota nie wart ciebie, bawi się tobą DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ

Gość malakobietka1212
no wlasnie dlaczwgo faceci tacy sa???poprostu wykorzystuja kobiety to obrzydliwe dziki za rady potrzebuje takiego kopa zeby zrozumiec

Gość a czemu nie
mozesz z nim byc bedziecie sie calowac itp i nikt nie powie ci ze sie nie szanujesz??

Gość reeffffvvv
a wiesz ze bardzo mozliwe ze na boku mial 5 innych takich jak ty? takim facetom nie mozna wierzyc nawet ja udaja milych i w ogole.

Gość a wogule
to czy on ja zmusza kurwa nie ma swojej woli czy co bez kitu a jak by sie z nia nie calowal to by bylo ze zly albo ja zostawia czy cos przecierz kazdy robi to co chce jak by ja olał to tez by bylo zle fess