Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie chora

Mój chłopak wyjechał!

Polecane posty

Gość taka sobie chora

Jestem chora, cały czas choruję na gardło, ciągnie się to już 4 miesiące, jest raz lepiej raz gorzej, ale teraz znowu jest gorzej a mój chłopak wyjechał do swojej rodziny na święta i wraca dopiero w środę, z jedenj strony to rozumiem, ale z drugiej smutno mi że zostawił mnie w takiej chwili tym bardziej,że jeśli chodzi o robdzinę to nie mam co liczyć, oni ciągle mnie się czepiają zwłaszcza o to że jestem chora.Ciężko mi.Proszę o jakieś miłe słowo. :(

ja na jego miejscu też bym pojechała :P tym bardziej, że chorujesz juz 4 miesiace wiec mozna miec juz dość bycia niańką a wielkanoc to święta rodzinne :P

Gość taka sobie chora
Dzięki teoria za dobre słowo.

Gość taka sobie chora
Byłam u laryngologa i czeka mnie wycinanie migdałków i bardzo się boję :(

Gość taka sobie chora
No właśnie, mi się wydaje że jak się z kimś jest to na dobre i na złe.

Gość taka sobie chora
Dopiero w lipcu bo są długie kolejki

Gość w zyciu bywa roznie
tak sie sklada, ze swieta spedzam bez meza. staram sie nie jeczec z tego powodu bo wiem ze nie jestem sama w tym zwiazku i jemu tez jest ciezko. pomysl o tym, ze twoj chlopak tez teskni i nie marudz. zdrowia :)

Gość taka sobie chora
Ja bym została z chłopakiem gdybym wiedziała że nie ma na kogo liczyć, a poza tym bardzo się boję tej operacji i czy mi na dobre wyjdzie :(

ależ ja nie twierdzę, że ma czuć się winna ale uważam, ze nie ma prawa mieć do niego pretensji :O a to delikatna różnica chyba jest ja np od mojego faceta nie wymagam aby poświęcał się dla mnie kiedy jestem chora kosztem spędzenia ze swoją rodziną zwłaszcza kiedy są święta pozatym chyba chore gardło to nie krytyczny stan , żeby ktoś się musiał Toba opiekować ? równie dobrze mogłaś jechać razem z nim bo gardło równie dobrze może Cie boleć w domu jak i u niego :P

Gość taka sobie chora
Mam nadzieję że tęskni, choć jak wyjechał to się słowem nie odezwał.

Gość taka sobie chora
Z gorączką trudno jest jechać 300km.

Gość taka sobie chora
Które nie pomagają od 4 miesięcy.

Gość taka sobie chora
Dziękuję Papierowe_Nozyczki.

taka sobie chora ---> to może złe leki masz ?? :D :P Nożyczki ---> nie chcę nikogo dobijac ale czasami po prostu nie rozumiem takiego zachowania tak jakby on miał zasrany obowiązek siedzieć z nią i larwić przed TV kiedy jego rodzina spędza święta w miłej , przyjemnej atmosferze nie wiem może się czepiam ale to raczej nie celowo

Gość taka sobie chora
Teoria-mam nadzieję że ty nigdy nie bedziesz chorować !!!!

taka sobie chora ---> Boże kobieto nie raz byłam chora, leżałam z gorączką i katar mnie dusił ale nie wymagałam od mojego faceta, żeby był przy mnie 24 godziny na dobę :O nie Ty pierwsza i nie ostatnia chora jesteś :P

Nożyczki ---> ale co my możemy poradzić na to, ze jej smutno ?? :O niech zadzwoni do niego i jemu o tym powie a nie nam :P ale ok uciekam bo jednak się czepiam życzę zdrowia i wesołych Swiąt 🖐️

Gość taka sobie chora
Dziwne masz podejście do zycia "teoria" a poza tym od niego nie wymagam tylko jest mi ciężko że Go tu nie ma.

Gość w zyciu bywa roznie
wg mnie po to sie dobieramy zeby byc razem. jak jest dobrze i jak zle. oczekuje, ze ukochany bedzie ze mna jak bede szalona i ze przytuli jak bedzie mi sie zle. po co mi ktos na kogo moge liczyc jak tylko jest fajnie. nie rozumiem jak moglabym zostawic mojego meza ze zlym samopoczuciem w domu bo mam gdzies lepsze rzeczy do zrobienia :/ ale ja sie pewnie nie znam :) pozdrawiam

nie jestem zła tylko wredna :classic_cool: ale to wrodzone i nic na to nie pomaga ;) ;) ;) łeeeeeee no dobra nie znam się, dziwna jestem albo po prostu inaczej patrzę na pewne sprawy no ! będzie ?? :D pocieszam, przytulam i życzę zdrowia i żeby Ci już smutno nie było 🌻 😘 uffffff jednak się dało :P :D WESOŁYCH ŚWIĄT RAZ JESZCZE ;)

Gość w zyciu bywa roznie
wesolych :)

Gość taka sobie chora
No wałsnie, dobieramy się po to aby być z kimś kiedy nie tylko jest dobrze a i także źle."W zyciu bywa różnie"- masz rację.

Nożyczki ---> dzienks ;) ja jestem typowym baranem i moja wredność znika na moment kiedy się strasznie skupię i policzę do 1000 :classic_cool: a wracając do tematu --> ja wiem, ze dobieramy się na dobre i na złe i chyba widocznie jestem jakaś nieczuła bo kiedy jestem chora a nie ma przy mnie mojego faceta to wcale mi nie jest smutno ;) czasami to sie nawet cieszę, że go nie ma bo jak taka zaśpicona jestem i wogóle to tak nie halo mi się pokazywać :D i może dlatego tak zareagowalam najpierw za co już przeprosiłam i mam nadzieję, ze uzyskam wybaczenie ;) ;) albo przynajmniej pomyślicie, że jednak jakieś tam ludzkie odruchy mam :D

Gość w zyciu bywa roznie
:) kazdy jest inny i ma rozne oczekiwania. moja przyjaciolka nie cierpi jak maz jest przy niej jak choruje bo ja boli a on ciagle pyta jak jej pomoc :) ja natomiast jestem rozpieszczona i musze sie wyplakac i poprzytulac :) dlatego ja oczekuje, ze ktos bedzie ze mna jak mi zle i w zamian oddaje swoja troskliwosc i opieke :)

Gość taka sobie chora
Toria nikt tu nie jest zły na ciebie :) A jesli chodzi o to jak ja choruję to własnie tak że potrzebuję najbliższej dla siebie osoby-jego tym bardziej że chcemy razem zamieszkać i co będzie kiedy ja się rozchoruje to on sobie spokojnie wyjedzie i mnie zostawi???Ja tak nie chcę :(

taka sobie chora ---> a no to w takim razie możesz być smutna jak najbardziej :( a możemy jakoś pomóc ?? ;) Nożyczki ---> w tym wariatkowie to mogłybyśmy się spotkac bo ja też czasami mam takie strzały :P zwłaszcza przed okresem :O

Gość taka sobie chora
A co to ten citrosept??

Nożyczki ---> moi dobrzy znajomi mówią na mnie chorągiewka :P potrafię ryknąć i od chujów zwyzywać a za moment przepraszam ehehehhe ;) bywa :classic_cool: