Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruchający gołąb

Muszę się napić, bo zaraz zwariuję!

Polecane posty

amazonka a kto oprocz mnie jest jeszcze ze slaska? a Ty skad jestes?

jak wszyscy pyfko to w porzadeczku ... wodeczka bedzie jutro ;)

Amazonka . ja z Wielkopolski . napisz ,że też bo i tak mam do wszystkich tutaj daleko . samotność regionalna mnie dopada😭

Jankesa al;e masz meza!!!!!ja mu naskarze wszystko😠:D Cait tak jakos ;) czekam az mnie ktos wylowI:P bo ja raczej \"nie l;owie\" ;) singluje sobie poki co:) A Ty??????? ja nie ze slaskapffffffff chociaz mam tam znajomych i rodzinke;) ja srodek polski;)

wróciłam ;) pies schnie pod kołdrą :classic_cool: ja jestem z małopolski jeśli mogę się wtrącić a dokładnie koło Krakowa mieszkam blisko :D eeee mi się już nie chce pić bo się zdenerwowałam tym psem :O ale chyba mogę potowarzyszyć ? ;)

ludzikow malo pisze, wiec nie ma roznorodnosci chociazby ze wzgledu na miejsce zamieszkania tez zaluje ze nie ma nikogo ze slaska:( ale grunt ze jest wieczor uplywa w milej atmosferze:)

seti jak będę w wakacje rodzinke odwiedzać to zalecę :P mam ich koło Ciebie i na śląsku też mam :), wogóle mam ich duuużo :D

u mnie jutro od winka zaczynamy a potem wodka sie bedzie lala:) to mi sie w swietach podoba setunia ja tez singielka....nie lowie ale zlowiona moge zostac:)

a terz lecę lulu, bo jutro raniutko pobudka:( ale za to wieczorem będe już wolna:D znowu sama w domku, tylko ja i moja rodzinka:) miłej nocki :) no i rozchodniaczek \\_/

Amazonka :classic_cool: ciekawe czy b. bliz\\sko mnie:) Cait to tak samo jak ja i zazwycxzaj daje sie zlowuc jak cos:P:)

Amazonko spij smacznie:)milo bylo popisac na innym \"gruncie\":D:) do jutrera !:) Ja jeszcze nie ide oczywiscie:D

setunia ja chetnie dalabym sie zlowic, ale kolega moj cos zbyt niesmialy;) ile czasu jestes sama?

Cait ja dosyc dlugo ale jeszcze nie na tyle by siegnac szczytu desperacji itp:D:) Jankeska ale kochana jestes👄

proszę bardzo😘 zaraz mój wraca z kina(raz na rok daje mu kieszonkowe na zająca ) ale będzie podniecony :P

nie wiem jaki macie gust, ale mi zaden z tych chlopczykow sie nie spodobal:) setunia bedzie dobrze!!:)

jankesa ale dobrze ma z Toba ten Twoj mezus:):) Cait ojjjjj gust gustem ale potrzeba wyzsza:D ja chlapnelam 2piwa i koniec na dzis:) kurcse a w zetce takie fajne kawali az sie tanczyc chce!!:D:D ojjj jak bym sobie potanczyla:classic_cool:;)

Clea JA TEŻ :D dawaj mail\'a. napiszemy skąd dokładnie jak chcesz to mojego mam w nicku :D