Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu

co za dziwa!!!!!

Polecane posty

ciesze sie , no ale na tym dworcu w poznaniu to niezbyt ciekawie, ja bym na ich miejscu nie liczylabym tam na zarobek, wiecej czasem bezdomnych niz pasazerow ;)

w PL jest to samo, wystarczy wejsc do kanjpy, kazdy obcokrajowiec wychodzi z Polka chocby byl najwiekszym paskuda, upijaja je no i nara z knajpy:-o a one monetki biegna i sikaja po nogach, patrzec na to nie moge no:/

moze bezdomnym pomagaja, wiesz, bebek, tak charytatywnie, przeciez mimoi, ze daja za kase, serduszka moga miec dobre niektore;)

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
albo trasa Poznan-Kurnik. MASAKRA. ile dupencji jest w stanie dac pupki w rowie. a fuuuj

hehe niech wpadna jeszcze ludzie z innych miast, zrobimy liste najbardzie okupowanych punktow w PL hehe, niech sie wszystkie wyzabijaja bedzie spokoj:P

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
JUSTUS zgadzam sie wze w PL to samo. byle kaska zaswiecic i heja masz wszystko:)

oooooooooj tak maja wielkie serca, a jeszcze wieksze wiecie co ... ;) ale nie bede juz komentowac. Ja mam facete obcokrajowca, no ale to inna bajka ;) Co do tych polek , ktore szukaja na sile itp. , to w poznaniu w domie wikingow i w tapaz jest masa takich lafirynd, ktore tylko z obcokrajowcami chca sie bawic , zenada

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
heheheh taki spis to bueno pomyslo!!!!:P

Gość mala bejbe
glupi jesteście myslicie, ze ktoś to robi dla przyjemnosci? zazdrościcie im czy co?

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
w domu wikingow???? ooooo. ja myslalam ze tylko w tubie. pozatym manieczki rulezzz. tam to juz dupczenie w kazdym samochodzie ze nie ma miejsca na parkingu a opakowania po prezesach to tonami mozna wycnosic. :D

mala bejbe sa takie, ktore sa zmuszone do tego sytuacja zyciowa i sa takie, ktorym sie nie chce do pracy, wola miec latwe i szybkie pieniadza, no a koles taki, ktory przyjedzie np. na targi i sie upije, to zapewne sporo moze jej zaplacic, jak na polskie realia...No ale nie moja sprawa, kazdy robi ze swoim zyciem co chce. Ja wolalabym pracowac normalnie , a nie d..y dawac po katach

tak ja zazdroszcze bardzo!!! wlasnie sie ksztalce w tym kierunku ;-) wyglada na to, ze jedna z \"tych dam\" zabrala glos :-o czego im mamy zazdroscic? druga sprawa zawsze jest wyjscie nie trzeba od razu dupy dawac pierwszemu ktory sie z kasa nawinie, tylko niektore osoby nie sa stworzone do innej pracy bo maja albo 2 lewe rece albo nie skonczyly podstawowki bebek co do zwiazku z obcokrajowcem to po pierwsze zwiazek a szybki numerek i nara to nie to samo, po drugie, stracilam sama prawqie 2 lata życia bo tez bylam w zwiazku z obcokrajowcem...ale to juz historia:-) mam nadzieje, ze Twoj nie okaze sie taka cholera jak moj;-)

Gość kielbaska sie gotuje
dla przyjemnosci moze nie. te co stoja na drogach to pewnie z przymusu bo kasy nie maja. ale te z burdeli to dla kasy to robia!!! a ciche dupodajki tez dla keszu...

dom wikingow oblegaja, kolega mi mowil, a w tapaz to podobno laska mu w twarz powiedziala, ze czeka az sie obcokrajowiec zjawi jakis, bo z polakiem to ona sie bawic nie bedzie, a glupia byla, bo kolega ustawiony heh no ale jej strata, bo jego z pewnoscia nie, on nawet nie chcial jej do lozka, potanczyc chcial i porozmawiac ;)

Gość mala bejbe
wiesz co bebek, ja tez myslalam kiedys,. ze to takie naganne, ale moze one nie daly rady znalezc tej pracy? A Ty myslisz, ze to takie fajne zajecie byc obmacywaną przez obcych zgredów, ktorzy nie wiadomo skąd są i nie wiadomo na co chorzy? No ja nie wiem czy to znowu jest taka wielka atrakcja :o

drogi czy nie drogi czemu nie zajma sie czyms innym?;-o bo ja tego nie rozumiem, sama szuyukam teraz pracy, bo nie jestem azdowolona z obecnej ale nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby isc pod latarnie, nawet jak bylam bezrobotna! wiec sory ale albo sie ktos szanuje albo nie i tyle

Gość najpiekniejszaaa
glupie dziw ki nienawidzę ich!!!!!! :O

justus, tez mam nadzieje, ze moj sie nie okaze po czasie niewypalem ;) co do panienek lekkich obyczajow, to mnie sie to w glowie nie miesci, bo ja bym w zyciu mojego zadku nie sprzedala ;) Moj ci on i nikomu go nie oddam hehe

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
no moze ja sie w poznanskich klubach z tym nie spotkalam bo jestem dziewczynka:) ale stroje niektorych lasencji w klubach mowia same za siebie:P

no niestety glupie, na wlasne zyczenie, ale wiecie co, ja to bym sie bala ot tak isc z kims zupelnie obcym:-o nigdy nie maja pewnosci ze im krzywdy ktos nie zrobi, do tego chorobska aaa porazka no a do tegho, one wszystkie takie wulgarne:-o

Gość mala bejbe
ja Wam powiem,z e daleka jestem od sądzenia KOGOKOLWIEK. I żeby myslec, jak ja to nie trzeba tez się k..ić, (jak tu juz jedna osoba mnie podsumowala - "gratuluję" bezmyślności :o) Ja po prostu nie myślę szablonami i mam pewien zasób doswiadczen i znam wiele osób i wiem, ze nie kazdy wychowal się z takim systemem wartosci, ktory nie pozwala mu -z przeproszeniem - kupczyć tylkiem. Dziękuję tej osobie ktora mnie podsumowala - anonimowo powiedzialam odmienne zdanie a juz jakas mądralinska się autorytatywnie wymądrzyła.

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
mala bejbe wiadomo ze niektore nie maja kasy i dlatego musza to robic bo...... poprostu musza i juz. ale trzeba przyznac ze ida wtedy na latwizne i na latwa kase.

mala bejbe piszac ze jestesmy glupi ............itd z calym szacunkiem ale nie wnikam czy czerpia z tego przyjemnosc czy nie, wazne dla mnie jest to, ze nie maja szacunku do samych siebie ale chca by inni je szanowali, zamiast siac jakakolwiek kulture osobista groza bogu ducha winnym laskom, rzucaja miesem na prawo i lewo....jakos ich obrona do mnie nie przemawia

mala bejbe ja nie twierdze, ze wszystkie robia to dla przyjemnosci, ale jest duzo dziewczyn/kobiet, ktore sie wola sprzedac chocby sponsorowi kilka razy w miesiacu i dodstac za te kilka spotkan wiecej kasy niz najnizsza krajowa... nie mowie, ze to dla nich przyjemne, ale ida na latwizne, bo przeciez mozna sie nie szmacic i zarobic tyle samo w inny chociaz bardziej czasochlonny sposob, zachowujac szacunek do samych siebie. Tych, ktore sie sprzedaja, bo sa naprawde zmuszone sytuacja zycoiowa nie bede krytykowac, bo widac zycie i tak im dokopalo

Gość pamiętam taką sytuację
było to chyba z 6 lat temu - jechaliśmy ze znajomymi do Niemiec - 2 samochodami.Zatrzymaliśmy się na parkingu, gdzieś niedaleko Kostrzynia. Panie w krzaczki, panowie koło samochodu .... Panie wracają, a przy samochodzie stoją jakies dziewuchy. chcemy wsiąść, a"te osóbki" nie pozwalają, one były pierwsze.... Trudno nas było wziąć za osoby pewnej profesji - obie po 40, ubrane tak jak na podróż - jedna w dresach, druga w dżinsach, praktycznie bez makijażu ....

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuu
hehheeh i wlasnie o to tu chodzi. jak dlza mnie niech one sobie istnieja ale nich maja swoje domy i niech siedza tam i koniec kropka. a nie obraza mnie taka na PKP jak na babcie czekalam.

no tak \"walka o klienta\" ;) Niestety niektore laski nie maja zadnych zahamowan, potrafia nawet nie zwrocic uwagi na to, ze facet jest z kobieta i sie narzucaja. Kiedys bylam w tubie z kolega, przyjaciolka i jej facetem. Sytuacja wygladala tak. Jedna laska non stop krecila sie kolo jej faceta, pozniej zniknela. Po jakims czasie siedzimy sobie w lozy, a ona podchodzi i jakby nas tam nie bylo podaje mu kartke, a na kartce jej nr telefonu!!!!!!!!!! SZOK PRZEZYLAM co za lafirynda

Gość mala bejbe
piszecie tak, jakby to, ze one się ......ą bylo najgorsza rzecza w zyciu a bywają rzeczy gorsze: ludzie robią sobie bezinteresowne świństwa, kopią pod sobą w pracy, mobingują się, leją po pyskach na uczelniach (fakt z zycia wzięty - studentka pobila studentkę na wyzszej uczelni panstwowej ), wyrywają torebki z ostatnia kasą bezbronnym staruszką i robie kupe innych świnstw. Justus, ale to nie jest nasza sprawa i nie nam to oceniać. Takie ocenianie jest płytkie. Mnie wpienia to, ze ludzie osądzają innych, bo tak jest najłatwiej - nie wnikam w to, jakie są te dziewczyny, jak się zachowują, ale wiem, jak się czuję czlowiek bez pracy i Bogu dziękuję, ze nie mialam nigdy dylematów tego typu jakie mialy te panny. Poza tym uważam, ze ten sam czlowiek zaleznie od sytuacji zyciowej moze zachowywac się ekstremalnie różnie.