Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonek

KTO brał ślub 3.06.2006 ??

Polecane posty

Gość neonek

to był najcudowniejszy dzień, nigdy go nie zapomnę... www.cacharel.pl :)

Gość neonek
a kiedy slub??

Gość gshghf
bierzesz ślub w rok po poznaniu faceta? buhahaha

Ja też biorę rok po poznaniu i co ??? dzieje się coś ?? pewnie masz pecha do facetów, co ? :classic_cool:

Co mialo wyjsc to juz wyszlo, a rok to chyba wystarczy by nbabrac pewnosci ze bedzie nam razem cudownie. Te same wartosci i cele. Dwa pasujace charaktery choc raczej uzupelniajace sie niz takie same. To decyzja przemyslana a nie jakas wakacyjna wpadka. Zycze Ci Zbitku Pomaranczowych Literek tak samo pieknej i silnej milosci. Tylko troche tej zolci z siebie wyrzuc...

Gość blizniaczku
moim zdaniem rok to malo... Ale odpowiedz na jedno pytanie: mieszkacie razem czy sie spotykacie od czasu do czasu?

Gość rok to stanowaczo za mało
Przez rok to się poznaje tylko zalety.... wady dopiero później ja mojego narzeczonego znam 9 lat, od 7 jesteśmy parą a i tak mnie nieraz zaskoczy

Gość moja koleżanka
wtedy brała ślub - byłam świadkiem i widzialam jacy usmiechnieci i szczesliwi byli, a teraz sie rozwodzą, bo on zaczal pić i bić :o przykre ;( a przed slubem znali sie 3 lata

Gość znali a znali to roznica
zanim sie nie zamieszka razem wcale ludzie sie nie znaja. My mieszkamy kilka lat razem i teraz mam pewnosc ze bedzie nam dobrze. Przed zamieskzaniem bylismy ze soba lkilka lat, myslalam ze sie znamy - mylilam sie. Zamieszkalismy razem, brakowalo pieniedzy,skonczyla sie sielanka. Klotnie, problemy... Dopiero wtedy ludzie moga powiedziec czy sa w stanie isc przez zycie

Mieszkamy ze soba pol roku. I zgadza sie ze to dobry sposob na zorientowanie sie czy dwoje ludzi pasuje do siebie czy nie.Wiem ze przed nami wiele wspolnych rozterek i sprawdzianow charakteru ale wiem tez ze zrobimy wszystko aby przejsc przez zycie razem i zgodnie.Wiele osob nie ma nawet tego gdy sie pobiera, bo robia to z niewlasciwych powodow typu ciaza, staropanienstwo lub \'lepszy sie juz chyba nie trafi\'. Mam nadzieje ze za rok, tak jak autorka tego topiku, zaloze temat \'Kto Bral Slub 02.06.2007\'. I bede miala okazje aby powiedziec jak bardzo jestem szczesliwa. I tego sie bede trzymac :-)