Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaa

Jak samemu nałożyć żel na paznokcie

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaa

Hej, na allegro jest duzo przedmiotów, do paznokci, zastanawiam sie, czy jest coś takiego, bym mogła to sobie nałożyć sama, mam dosć długie paznokcie, więc wole nie ryzykować z tipsami. Czy jest jakiś produkt, prosty w użyciu, nie rujnujacy mojej kieszeni, którego mogę użyć w domu sama ( bez doświadczenia) by paznokietki były ładniejsze :)

Gość ciekawskaaaaa
nikt mi nie odpowie?

Gość anesze
Żeby nałożyć żel na paznokcie potrzebujesz kilku produktów: - żel UV (kolor zależy od twoich potrzeb) - lampa UV do utwardzania żelu - cleaner - primer - blok polerski - pilniki o róznych gradacjach - waciki bezpyłowe - ozdoby (jeśli chcesz) - patyczki drewniane Niestety produkty te swoje kosztują... Ale efekt wyśmienity! Żeby zrobić paznokcie nie trzeba specjalistycznych kursów. Wystarczy instrukcja i trochę ćwiczeń. Instrukcję znajdziesz tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387670&start=0 Nie jest to aż tak kosmicznie trudne, jak niektórzy myślą. Sama zaczęłam od zakupienia zestawu na allegro do żeli i tipsów żelowych oraz ćwiczeń na mamie i siostrze. Już pierwsze zrobione przeze mnie tipsy wyglądały ładnie (choć miały kilka niedociągnięć - zatuszowałam je brokatem i ozdóbkami) i trzymały się długo - 3 tygodnie. Bez kursów robię teraz piękne pazurki :D