Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tad

Moja dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość agusiczka234
Masz rację frajerek i kretynów jest pełno.Ale jej wersji nie znamy to że nie ma 100% metody antykoncepcyjnej to chyba każdy wie, więc moze sie jej przytrafiło a nie w rabia go. Ale jesli go wrabiła to nie wiem co ona w nimwidzi bo po paru zdaniach widac że to kretyn

Gość ejjjj no luzu trochę
No i co z tego , ze oboje uprawiali sex??? ptrzeciez to nie średniowiecze :P a dziecko powinno się planować :P Szkoda mi tego kolesia :( a takie laski to bym rozstrzelała :P , bo pożniej będzie rozwód, facet znajdzie odpowiednią kobietę, ale do końca życia będzie obciążony alimentami i głupią przeszłoscią z flądrą :P

Witajcie. A dla mnie nie ma usprawiedliwienia ani dla jednej ani dla drugiej strony. Rozumiem, że ted jak to napisał chciał \"popukać\". Ale nie wyobrażam się pukac z kobietą, która się nie podoba, jest nieciekawa i facet nawet jej nie lubi. To już lepiej samemu sie zadowolić niz pukać dmuchaną lalę. Ale z drugiej strony jak dwoje ludzi idzie do łóżka, to obydwoje muszą mieć świadomość konsekwencji. A co do tabletek to są naprawde bardzo skuteczne. Być może dziewczyna zpomniała jedną zażyć? I już pojawia się owulacja. Nie widze powodu, żebyś miał się żenić z osobą, której nie cierpisz i na dodatek ona pewno o tym wie? Samowolnie chcesz pójść pod gilotynę. zastanów się

Trzeba było myśleć przed :O A tak poza tym, to sam decydujesz, czy się z nią ożenisz, czy nie.

Gość takajedna kobieta
a skąd wiadomo, że wpływowy tatus bedzie chciał takiego chłystka na zięcia. Jak sie zorientuje z kim ma do czynienia to sam odradzi małżeństwo. A jesli to była wpadka to dziewczyna też może nie chcieć ślubu. Wszyscy zakładacie, że biedaczek został "wrobiony". Ale jesli to faktycznie wpadka to dziewczyna nie ma powodu do radości.

Gość NEDZNA PROWOKACJA
małolata

Gość tad
No to już po ślubie :o

Gość tad opowiedz jak tam
?

Gość taka-- sobie
widzicie tylko strone ktora facet p[rzedstawil! a moze jest inaczej? seks uprawia wiele osob.moze ona akurat go kocha? gdyby nie mochala to by slubu nie chciala. a Ciebie nie wrobila tylko zaszla w cize Z TOBA wrobienie byloby gdyby to nie bylo Twoje dziecko.widac ze dziewczyna chce zapewnic przyszlosc dziecku.ale gdybym ja zaszla z takim jak Ty to wolalabym byc straa panna niz plakac pzrez Ciebie

ładna chociaz ta twoja żona? jak sie układa? milusia jest?:D

ładna chociaz ta twoja żona? jak sie układa? milusia jest?:D

Gość taka-- sobie
widzicie tylko strone ktora facet p[rzedstawil! a moze jest inaczej? seks uprawia wiele osob.moze ona akurat go kocha? gdyby nie mochala to by slubu nie chciala. a Ciebie nie wrobila tylko zaszla w cize Z TOBA wrobienie byloby gdyby to nie bylo Twoje dziecko.widac ze dziewczyna chce zapewnic przyszlosc dziecku.ale gdybym ja zaszla z takim jak Ty to wolalabym byc straa panna niz plakac pzrez Ciebie

?

Gość tad
To bardzo możliwe, że ona mnie kocha. Problem w tym, że ja jej nie kocham :o

ładna chociaz jest?

Gość tad
Owszem nawet ładna :) Może nie jakies cudo ale może być :) Cholera jak myslicie czy takie małżeństwo bez miłości ma szanse przetrwać?

Gość a dobrze robi laske
>? jesli tak - to macie szanse

Gość mmona
nie ma szansy jak nie ma miłości albo przynajmniej i nie umiecie z sobą sie dogadać to nie ma według mnie sex na ile ci wystarczy?? na 5lat czy może i krócej ale przeciez całego zycia nie spedzicie w łużku, bez sensu moim zdaniem brać ślub z powodu ciąży "żeby dziecko miało prawdziwą rodzinę" a co to za rodzice którzy nie umieją sie dogadać lepiej już być osobno a wspólnie wychowywać dziecko. znam wiele małżeństw które z tego powodu właśnie brały ślub i tylko miały później problemy z rozwodem taki jest mój punk widzenia

Gość taka-- sobie
nie wytrzyma bez milosci.ona bedzie tylko cierpila.nie zachowuj sie niedojrzale porozmawiaj z nia.czy ona wie jak Ty sie czujesz? ze jej nie kochasz ze ja obwiniasz o to co sie stalo?

Gość pomocna.......................
dokladnie znam taka sama sytuacje jaka ty masz teraz .otoz moja kolezanka 5 lat chodzila za chlopakiem ktrory wcale jej nie chcial.w koncu przespal sie z nia a ona mowila mu ze bierze tabetki i celowo raz nie wziela i wpadla chlopak religijny wiec musial sie z nia ozenic ale ona mu w dniu slubu powiedziala ze go nei kcoha .. ale slub wzieli teraz maja 2 dzieci on pracuje ona sie puscza na prawo i lewo jemu nawet bardziej zalezalo zeby ten zwiazek sie nie rozpadl .teraz tez on ja zdradza i za niedlugo rozwod.. wiec ci radze plac jej alimenty nie pakuj sie w slub czy praca jest wazniejsza niz sarnane zycie z kobieta ktora nie kochasz ? sam sobie odpowiedz na to pytanie zycze powodzenia