Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona_00

Proszę o pomoc

Polecane posty

Mam rocznego synka.Nie stac mnie na jego utrzymanie.Mieszkam z rodzicami a oni nie zarabiaja zbyt wiele mam jeszcze rodzenstwo.Ojciec mojego dziecka bije mnie wyzywa od szmat k**w dziwek itp.mimo to ja jestem znim tylkko dla tego ze chce zapewnic mojemu malenstwu wszystko co najlepsze.co mam zrobic juz nie mam sily.

Gość gfdfdw
chyba sie pospieszylas z macierzynstwem

Gość terefere kuku
będąc z takim facetem zapewniasz maleństwu wszystko co najlepsze, a przede wszystkim najlepszego Ojca pod sloncem ;]

moj synus nie byl planowany ale ciesze sie ze go mam on daje mi sile zeby walczyc.ale nie moge tak poprostu zabrac mu wszystkiego.inne dzieci maja ladne nowoczesne zabawaki a ja nie moge mu tego dac.kocham moje male dziecko i zrobie wszystko zeby bylu mu jak njlepiej jak kazda matka.moze tu nie chodzi i o te zabawki drogie i nowoczesna nigdy nie pozwole aby mojer dziecko bylo materialista narazie nie stac mnie prawie na nic to moj chlopak kupuje jedzienie dla niego pieluchy i wszystko.mnie bije kiedy sie klocimy wyzywa.nie wiem co mam juz robic,

Gość gfdfdw
jak to nie był planowany?Jaja se robisz?

moj sym nigdy nie widzi jak on mnie bije przy nim ojciec pokazuje jakim jetse mochanym ojcem wiem ze nigdy by go nie uderzytl

nie nie robie.jak zaszlam w ciaze mialam 17 lat.teraz mam 19.zawsze chcialam skonczyc szkole miec dobra prace pozniej dzieci wyszlo od konca ale nie zlauje ze mam syna tylko tego ze z takim czlowiekiem.ojciec jego nie byl taki na poczatku dopiero pozniej pokazal jakim jest napraqwde

Gość zosia_
jak ci można pomóc

Przecież jak z nim nie będziesz to będzie ci musiał dawać alimenty na dziecko. Dlaczego on cię tak traktuje??? Dlaczego na to pozwalasz??? Już niedługo synek sam sie zorientuje , że coś między wami jest źle... Porozmawiaj z chłopakiem, może jeszcze da sie wasz związek uratować...