Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latka

Czy są tu dwudziestolatki majce facetów po czterdziestce?

Polecane posty

Gość 25latka

Powiedzcie mi prosze jacy sa tacy faceci - w związku, w życiu, w łózku;) ? Ja od jakiegoś czau nawiązałam bardzo ciekawą znajomość z 42 letnim mężczyzną,jest cudowny,traktuje mnie jak księzniczkę:) Na razie to tylko znajomośc,ale oboje czujemy że zanosi się na coś więcej...Tylko ja nie wiem jak to jest z facetmi w tym wieku, nigdy nie miałam kogoś tyle starszego od siebie...

Gość ..Zenobiusz..
widac ze szpara ostro cie swedzi :o

Gość 25latka
czy ja wiem czy swedzi???poprostu podniecaja mnie faceci starsi.... kiedy chce to mu robie loda a on mi strzeli minete i po sprwie. Najbardziej lubie kiedy facet jest zonaty:)lub ma dzieci....

Gość amorossssso
o kurcze to oni cie podniecaja ale co ze ma zone albo dzieci ze robicie to wbrew prawu moralnemu nie wiem czy chcialabys zeby twoj maz ie zdradzal z jakas siksa

Gość dziki dzik
skontaktuj sie z predłuzaczem orgazmow z erotycznego - podobno to szermierz jęzora :D

Gość 25latka
amorossssso wypierdalaj z topiku!!!!!

Gość dziki dzik
niestety minus ma taki, ze spuszcza sie po minucie jak widzi mloda cipe :o

Gość amorossssso
wiesz co a mi sie wydaje ze on cie wykorzystje i pozniej zostawi sory taka rzeczywistosc nie zycze wam zle no ale zawsze jest to ale

Gość amorossssso
jem żołędzie i strasze łabędzie w parku udając flaminga :classic_cool:

Gość żonaty i dzieciaty
25latka - naprawdę ? spróbujemy ? :D

Gość amorossssso
wylaze z tad bo tu same dzieciaki siedza co tylko pochwal oczekuja wspomnisz moje slowa gdy cie rzuci juz nastepny zonaty z dziecmi chce sprobowac czy ty nie widzisz dziewczyno co robisz ze soba swoim cialem i poczuciem godnosci o ile takie cos u ciebie istnieje????

Gość amorossssso
ide zobaczyć czy puscili wode w miejskiej fontannie to moze sie wykapie :classic_cool:

Gość amorossssso
sorry zajeta przez amorosssssa ktory sie za mnie podaje zawsze wiedzialem ze chcesz to zrobic no to ja ci ta fontanienke oddaje masz kap sie do woli moze jakiegos 60 latka znajdziesz bedziesz miala wieksze doznania

a wiem ze sie niektórym podoba :-p czasami sie ze mna drazni i udaj e ze one go interesują przecież - zielonooka - jak bedzie chcial i tak nie mam szans na powstrzymanie go,więc ja stosuje dokladnie podobna metode i \"uwodzę\" młodszych,choc tak naprawde,to jak w temacie - ci po 40 sa cool:classic_cool: