Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianka24

milosc przeradza sie w nienawisc??

Polecane posty

Marianko, trzymaj się dzielnie!! To wspaniale, że masz oparcie w siostrze i wreszcie przejrzałaś na oczy... Lepiej późno niż wcale... Rozumiem mniej więcej jak możesz się czuć, co prawda nie przeszłam czegoś takiego jak Ty, ale wiem, że \"ofiara\" najczęściej ma silne poczucie winy, z którym nie potrafi sobie początkowo poradzić, szczególnie kiedy ta osoba, która zrobiła coś złego jeszcze ma pretensje i tak jak napisałaś- próbuje zrobić wariatkę z Ciebie...:O Przebywaj jak najwięcej w towarzystwie życzliwych ludzi, rozmawiaj z siostrą, ogólnie rób wszystko, aby nie być teraz samej. Trzymam kciuki za to, abyś jak najszybciej doszła do siebie!! Pozdrawiam:):):)

dzieki *serenity*--- teraz moze byc juz tylko lepiej... najgorszy bedzie ten miesiac poniewaz nie za bardzo mam co ze soba zrobic, pozniej bedzie latwiej nie myslec o tym koszmarze bo zaczynam od maja prace, wiec wyjde do ludzi i jakos to wszystko sobie poukladam

Gość opinia999
brawoo

Gość gość
oj dziewczyny a co zrobić kiedy jesteś z kimś kilka lat, a przyjaciółka teraz to już ex , odbija faceta ? to pierwszy kierunek do nienawiści ich obojgu, bo zrujnowali mi życie mi ze minął rok a ja wciąż nie mogę się pozbierać za dużo się wydarzyło w między czasie...