Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuskaaaa

NIE NAWIDZE SWIAT

Polecane posty

Gość buhahahah
czy jakis moderator moze poprawiac takie byki czlowiek czyta takie wypociny na glownej w dodatku capsem napisane i sie uczy bledow

ten usmiech byl do Ciebie martuska nie do buhahaha, a sprawa bledu sie wyjasnila wiec po co sie jeszcze wtracasz?

Gość aguska - 27 - latek - juz
martuska --- rozumiem ze ci zle ale zamiast sie wyzywac troche samodzielnosci: znajdz prace, zaoszczedz i wyprowadz sie. ja kocham moa rodzine ale czasem tez potrafi dac w kosc. w wieku 22 lat wyprowadzilam sie. wyjechalam za granice. najpierw opiekowalam sie dzieckiem potem za to co zaoszczedzilam zaczelam studiowac. tym sposobem usamodzielnilam sie, powoli zaczelam budowac wlasny swiat i teraz z checia wracam do rodzicow...w odwiedziny:)) pozdrawiam

Gość martuskaaaa
najsmieszniejsze jest to ze ja nigdy bykow nie robie(co widac zreszta bo tylko w temacie sie duplam);) z tych nerwow wcisnelam spacje:P

Gość martuskaaaa
aguska slonce ale ja pracuje i studiuje DZIENNIe i nie stac mnie na wyprowadzke, za granice tez nie mam zamiaru wyjezdzac bo studia sa dla mnie priorytetem

Gość aguska - 27 - latek - juz
mozesz probowac skonczyc studia za granica. ja to co przepracowalam oszczedzalam na studia za granica. tez bylo to dla mnie priorytetem by zdobyc dyplom:))