Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś15

Ostatnią miesiaczkę mialam 3 miesiace temu ....

Polecane posty

Gość Moniś15

Hej... mam na imie Monika. Mam zaledwie 15 lat i pierwsza miesiaczke mialam 11 miesiecy temu. Miesiączkuje zróżnicowanie. Na ostatnią miesiączkę czekałam 2 miesiące a teraz mija 3 i jeszcze nie dostałam. W ostatnim czasie dużo czasu spędziłam w szpitalu ponad miesiąc. Zażywałam wiele leków dożylnie i do ustnie ,sterydy i antybiotyki oraz wiele tabletek czy to może z tego powodu okres mi się spóźnia? Czy są jeszcze inne powody?

Gość może przez te leki
nie wiem, bo tego nie przezyłam

Oczywiście, że przez to. Przyjmowanie leków ba bardzo duży wpływ na nasz ogranizm. Jak sama mówisz przyjmowałaś duzo różnorodnych leków więc najwidoczniej jeden z nich musiał mieć działanie hamujące krwawienie. Jeśli obawiasz się tym, ze nie amsz miesiączki proponuję abyś skontaktowała się z lekarzem pierwszego kontaktu lub ginekologiem. Jeśli wykluczasz zajeście w ciąże ( a domyślam się, ze wykluczasz, gdyż jesteś bardzo młoda!) to nic się nie martw !! :) Innymi powodami przez które mozesz nie miec miesiaczki są takie czynniki jak: -stres - nieodpowiednia dieta badź odchudzanie się - zbyt aktywny tryb zycia ( dotyczy głownie sportowców) Serdecznie pozdrawiam i proponuje nie martwić się!