Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jestem dzis

ZEPSUTE SWIETA PRZEZ F A C E T A !!!!!!

Polecane posty

Moglabym napisac cos o naprawde zepsutych przez faceta swietach, ale daruje sobie smety. Powiem tylko, ze to pierwsze swieta podczas ktorych schudlam zamiast przytyc :O Nie szukaj dziury w calym, bo jeszcze jakas znajdziesz i dopiero bedzie problem.

Gość czarna spinka
Najbardziej mnie rozwaliło zdanie o świętowaniu ...miesięcznic:-D Choc sam "problem" też zabawny - no jak on mógł wyjechać i zostawić niunię aż na 4 dni:-D A tak na serio - od panienki która ma taką przesłodzoną wizję związku (świętujemy miesięcznice - szkoda że nie np tygodnice:-D - spędzamy każdą chwilę ze sobą, jak pojedziesz na święta z rodziną to ja strzelę focha) nalezy uciekac bo jesli po TYLKO 11 miesiącach już tak się panoszy w jego zyciu, to co będzie później jak poczuje trochę władzy.

ja pierdziele, laska ty jestes beznadziejna, planujecie kolejnego dzidziusia, a gdzie slub? zareczyny? nawet roku nie jestescie razem, jestes jak bluszcz, jak pędy które owijają szczeslnie, ja pierdziele niech ten twój facio przejrzy na oczy bo z taką jęczącą babą jak ty przegra życie:O