Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia tebletka

POMOŻCIE-jutro mija tydzień.

Polecane posty

Gość ostatnia tebletka

Jutro będzie tydzień jak wziełam ostatnią tabletke Cilestu i dalej nie mam okresu. Troche sie obawiam. Czy to normalne?

Witam !! :) Hihi jestem w podobnej kropce ;) Rowniez tak jak Ty biore CILESt i w piatek wzielam ostatnią pigułkę i teraz czekam na okres. Miesiączkę dostaje się 2-4 dni od zakonczenia bistra .... ae niezawsze. Nie wiem czy doczytałaś w ulotce, ale tam jest napisane ze nie zaleznie czy dostaniesz miesiaczke czy nie nalezy rowno 7 dni po zakonczeniu brania tabletek zacząc nowe opakowanie... więc ZACZNIJ!! :) a krawienie powinnio wystapić. Jesli zas boisz sie ze mogłaś zajść w ciąze (szkoda ze nie napisałaś czy współzyjesz czy nie) to wybierz sie do lekarza ginekologa lub zrób test ciazowy! :) ...ale wg mnie powinnas na spokojnie jeszcze poczekac i NIE STRESUJ SIE... bo wtedy okres pod wpływem nerów będzie Ci się spozniał! Trzymam kciuki zeby wszystko był ook! pozdraiwam

Gość ostatnia tebletka
Niestety nie moge wziąć następnego opakowania bo lekarka przepisze mi je dopiero 12.04 nie pomyslala zeby przepisac mi 2 opakowania bo w tym czaie wypadają swieta! wspołżyłąm z moim chłopakiem i 2 dni pozniej dostałam planowany okres, ale wiem ze okras mozna miec na poczatki ciąży a tym bardziej 2 dni po współżyciu!

Nie denerwuj sie. Skoro dostałaś miesiączkę to wszystko jest dobrze ! :) A w raie wypadku gdy pojdziesz po tabletki to popros o badani lub wczesniej zrób test! Eh .. wiem BRZMI strasznie !!

Gość ostatnia tebletka
No troche... ale nie wiesz czy ktoś jeszcze nie dostał miesiączki w ciągu tych 7 dni???