Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

Jest tu ktos normalny z kim mozna pogadac czy sami przesmiewcy?

Polecane posty

ale wiesz co marny podszywaczu..................................... JESTEM PONAD TO ............................... ;)

Nie rozumiem... jak ten ktoś to zrobił na pomarańczowo ? przecież karaaaluch23 tyle samo i takie same znaki przecież ...

Gość bo miała w niku
l a małe l wygląda jak duże i :D 🖐️

ooo, widzisz !!! masz racje... a ja gapie się i gapie na ten pomarańcz i czerń. DZIEKI :D !

Gość bo miała w niku
a inny podszywacz stworzył nowy nick

hihihi widze ze teraz ja jestem w centrum uwagi :) szczerze mowiac wcale tego nie lubie :) ps. udany mieliscie pierwszy dzien swiat????? aha............ mokrego dyngusa zycze :) :) ;)

dobre pytanie :) nie spie bo czekam az moje szczescie zadzwoni, powie ze dojechal czly do domku i jeszcze kilka innych milych slow na dobranoc

o kurcze, to tak jak ja !! :) lubie siedzieć wieczorami, nocami :D i lubie, bardzo lubie spać.

do autora/ki topicu - nie wiem jaka jesty zależnosć takiego stanu rzeczy ale bywam na topicach, gdzie atmosfera jest tak ciepła, a ludzie zyczliwi, wysłuchają( przeczytają) doradzą, pomogą, okażą wsparcie, a są tez takie gdzie wszyscy wszystkich wyśmiewają, robią sobie totalne jaja... ale gdy temat jest pajacowy, to oki, najgorzej jak sie zacvzyna pajacowanie tam gdzie jest to zupełnie nie na miejscu

a dobranoc, kolorowych senków, niom, trzeba zmykać, zeby mieć siłe stawic czoła kolejnemu dzionkowi