Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

Jest tu ktos normalny z kim mozna pogadac czy sami przesmiewcy?

Polecane posty

Ostatnio napisalem jakis tam temat, z zalozenia calkiem powazny, nie jakos grobowo powazny, ale serio. O czyms, z punktem wyjscia do dyskusji. Pojawilo sie z 10-15 odpowiedzi delikatnie mowiac niezbyt madrych i 1 w miare na temat. Czy ludzie naprawde siedza tu zeby obrazach i kpic z innych? Czemu tematy w ktorych ktos chce sie czyms podzielic, poradzic, powiedziec o problemie gina z 15 odpowiedziami (z czego 10-14 to bzdury), a jakies \"pierdo***** o szopenie\" ma tysiace postow? Az tak z \"nami\' zle/ :(

Gość figlarna
ja tu jestem i nie chce nikogo obrazac

Gość pizzowata
cześć :) ja tu jestem jedyna normalna to oczym chcesz porozmawiać?

\"Wyroka\" sie nie obawiam :) Zastanawia mnie to czemu ludzie sa tutaj tacy bezmyslni. Czasami ktos sie zwierza, widac ze naprawde dzieli sie swoimi problemami, az krzyczy o \'pomoc\', dobre slowo a zawsze pojawi sie banda debili ktorzy palna cos glupiego i jeszcze takiego osobnika zdoluja. Zupelnie nie licza sie z tym ze ten ktos moze naprawde cierpiec.

Gość pizzowata
Madry---> ale ja tylko udaje taka głupia dla nie poznaki udowodnić Ci to?

Gość pizzowata
nigdy nie popelnilam bledu ortograficznego jak siedze na tym forum :) zadowolona z siebie pizzowata

Gość pizzowata.
TAK ja rozrózniam kiedy ktoś ma problem i wtedy staram się pomagać

Gość pizzowata.
aha i ja bede zawsze pomarańczowa czarne moje nicki to podszywacze

ooooo tak... wlasnie o to chodzilo. albo zaczynacie jezdzic po autorze tematu albo po sobie wzajemnie (bez zwiazku z tematem). co za ironia - nawet ten temat sie przed tym nie ustrzegl :(

Gość pizzowata...............
bo zawsze się znajdą jakieś przygłupy :o

moim zdaniem to jest smutne. owszem, czasami mozna sie posmiac czytajac jakies glupoty, ale tutaj nie ma takiego tematu ktorego nie opanowali by jacys zakompleksieni zlosliwcy :(

nie spie bo jest wczesnie :P oczywiscie mozna wrecz trzeba ignorowac ale zastanawia mnie czy rzeczywiscie debile stanowia tak przygniatajaca wiekszosc w narodzie :(

Późno ! :p hyhyhy... wiesz, ludzie są różni - jedni piszą w sposób tak bo chcą się ponabijać, powygłupiać, zrobic za przeproszeniem \"syf\". Nie mają co robić, nudzi im się totalnie i się bawią*. Inni w ten sposób po prostu żyją, musze zrobić na złość, muszą byc niemili, chamscy, wulgarni, prymitywni. MASAKRA :)

Pewnie, że ingoracja. To najlepsze metoda - ich to najbardziej wkurza... przecież oni muszą być wszędzie, o nich musi być głośno. Ktoś na to nie zwróci uwagi = jest im przykro :D HAHA