Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony przez tlen

Przysłała SMS z zyczeniami i zerwaniem

Polecane posty

Gość Wkurzony przez tlen

Piszecie tyle o głupich numerach facetów. No to ja napisze , jak mnie potraktowała kobieta poznana na tlenie. Po kilku spotkaniach w realu przysłała mi w sobotni wieczór SMS (z internetu, pewnie aby było taniej) z serdecznymi zyczeniami wielkanocnymi, a pod nimi PS "Nie jest nam po drodze , szukaj dalej itp...."No i co ? Brak kultury i dobrego smaku to najłagodniejsze okreslenie jakie się mi narzuca

rzeczywiscie niezbyt ladnie z jej strony ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem jeszcze znajdziesz taka, ktora na Ciebie zasluguje pozdrawiam:)

Gość 45 +
:( faktycznie........a niech to nie zamartwiaj sie, widac nie bylo Ci pisane spotkasz kogos lepszego;_)

Gość ssssssssssss
Przynajmniej była z Tobą szczera. Wolałbyś, żeby Cię zwodziła ?

Gość miśmasz
przesadzasz..poczułbyś się lepiej gdyby powiedziała Ci to w twarz czy wolałbyś by ignorowała twoje telefony i smsy? ..nie mazgaj się..wstawaj i do boju

Gość Peselka
wolałbys aby nie odzywała sie do Ciebie przez 2 tygodnie, nie reagowala na smsy, telefony, tak jak to zwykle robia mezczyzni? Fakt, ze jest nieodpowiedzialna ze zrobila to przez tlena, ale przynajemniej byla z Toba szczera.