Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geografistka...heh

GEOGRAFIA W KRAKOWIE- wybiera się ktoś...a może jest tu jakiś student???

Polecane posty

Gość geografistka...heh

jak wyżej :)

Gość podnoszeeeee

Gość jestem absolwentem

Gość geografistka...heh
może coś więcej? ja wybieram się dopiero od października. jestem ciekawa jak bardzo jest ciężko :) czy trzeba się dużo uczyć i takie tam ;) no...i czy jest wyścig szczurów?

Gość geografistka...heh
o jak miło :) tylko UJ...oczywiście najpierw muszę zyć nadzieją że się dostanę :D

Gość geografistka...heh
nigdy życiu nie uczyłam sie geografi :) i chyba najwyższy czas to zmienić...próbna matura poszłą mi dość dobrze, zwłaszcza że pisałam ją kompletnie bez przygotowania... a teraz muszę się wziąć za naukę tego czego nie da się 'wykombinować' :P bo przydałoby się mieć wynik blisko 100% :) a jak z tym u Ciebie? :)

u mnie...klasa chyba mysli,że wszystko wiem,ale guzik :P i też bym chciała 100%- w końcu uczę się od wakacji, kurcze no :P przyjmują od 92 :% :P zdajesz pods czy rozsz? ja mialam podstawę,ale za rozsz miały być jakieś extra punkty. Po terminie składania deklaracji okazało się,że te extra punkty to tabelka giertycha ;( więc mnie załatwili... a w ogóle skąd jesteś? ;) hej,a \"dość dobrze\", tj ile procencików ;>? muszę Cię powypytywać,w końcu możę będziemy razem studiować ;)

Gość geograf
geografia nie jest szczególnie oblegana, nawet na UJ, a ta nowa matura z geografii nie jest bardzo trudna, jezeli juz teraz zaczniesz sie przygotowywac to raczej dostaniesz sie bez problemu:)

hej,może mam złe info, ale w zeszłym roku było 16 osób na miejsce :P

Gość geografistka...heh
no ja jestem niestety z drugiego końca Polski- tj. sama północ mazowsza, a Ty? bliżej byłoby mi studiować w stolicy albo w gdańsku, ale tam potrzebna jeszcze matura z innych przedmiotów :O a zresztą Kraków....to brzmi dumnie ;) zdaję rozszerzoną, na próbnej uzyskaąłm najwyższy wynik w szkole ...hehe...chociaż mnie zbyt nie usatysfakcjonował- 72% ...a Ty ile miałaś? ;> ....eeee...ale w UJ chyba nie biora pod uwagę giertychowskiej tabelki tylko mają swój przelicznik? :| czy jak? :P

uuu, gratuluje :) ja mialam 70% :P niestety biorą własnie tę tabelkę, dzwoniłam do nich chyba 10 razy. Byłoby cudownie,gdyby mieli swój przelicznik... a ja z Krakowa ;) i też mi pasuje zdawać tylko geo, bo inne przedmioty to tak sobie ;)

Gość geografistka...heh
o masz... :O super :( ta tabelka to najgłupsza rzecz jaką w zyciu widziałam :/ a w tamtym roku było 11,1 osób na miejsce :)

zgadzam się ;/ może tam zadzwoń, zobaczymy co Ci powiedzą ;) telefon ejst na www.geo.uj.edu.pl , pan Robert Pipała (albo Ripała? zawsze mi się mili ;) ) obsługuje sekretariat. 11 to lepiej niz 16 ;) czemu chciesz geo studiować? ja chciałąm sic na turystyke,ale nie zdam sprawnosciowego..a tka zrobie sobie specjalizacje i git ;]

myli, nie \"mili\" ;) chociaż pan istotnie jest miły :D

Gość geografistka...heh
hehe...ja podobnie...sprawnościowy pewnie by mi nie poszedł...ale nie jestem jeszcze pewna -albo turystyka albo beografia przestrzenna i rozwój regionalny :) jutro tam zadzwonię :) zobaczymy....

zadzwoń ;) a teraz lecem spać, bo jutro na 7 30 do szkoły ;( dobranoc

Gość geografistka...heh
zonk....zadzwonię w piątek bo do 12 kwietnia sekretariat zamkniety :)

Gość geografistka...heh
dobranoc! ...jakieś dziwne godziny lekcji :D ja mam na 9. 50 :P

Gość geografistka...heh
nie dzwoniłam, zadzwonię jutro bo do dzis jest zamkniety sekretariat tego pana....nak jest napisane na stronie UJ załamałam się bo użwiadomiłam sobie właśnie że za 3 tygodnie matura :O

spójrz na to z innej strony - za miesiąc będzie już po wszystkim :)