Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyraffka

Wysoki wzrost.

Polecane posty

Gość misanet3
Co wy gadacie niektóre oczywiście mają całkowitą rację ale słuchajcie tego większość z was mówi że nie można przeróść rodziców i tak dalej . moja babcia ma 149cm i jak się moja mama urodziła też tyle miała a dziadek 169 cm moja mama jak się kiedyś mierzyła na takim metrze który wczytuje wzrost taki za 600 zł to jej wyszło 166 i co zdziwieni ,a jej siostra jest od niej o 4 cm wyższa.Więc mi tu nie plećcie takich głupot .a słuchajcie tego moja koleżanka ma strasznie wysokich rodziców i też wydawało się że będzie wysoka a ma tylko 158 i są takie ćwiczenia żeby podnieść wzrost - pływanie gimnastyka można też próbować zwisu na drążku po 30 sek i dołączyć ciężarki ale nie za ciężkie bo można ponaciągać ścięgna polecam jeść nabiał dla wzmocnienia kości,a niskie dziewczyny NIE MARTWCIE SIĘ SWOIM WZROSTEM NA PEWNO UROŚNIECIE BO ROŚNIE SIĘ DO 20-TKI ,I TO TEŻ SIĘ WAM PRZYDA MOJA CIOCIA ROSŁA DO 21 ROKU ŻYCIA .I NIE MYŚLCIE O TYM ŻE NIE UROŚNIECIE BO RZECZYWIŚCIE NIE UROŚNIECIE .myślcie intensywnie o tym że rośniecie bo to pobudzi organizm .I do ***** nie ********** o tym że nie urośniecie.

Gość (jessy)
Ha! Ja miesiączkuje od 6 klasy. Wtedy mialam 168 cm. Teraz jestem w 3 gim. i mam 176 ;) I zajebiscie mi z moim wzrostem :D Istnieje oczywiscie taka poddatnosc na krytyke konusików ze jestem wysoka, ale dla mnie to czysta zazdrosc o to ze sobie do najwyzszej polki nie moga dostac. Dla mnie to poprostu smieszne. Ja nie krytykuje niskich ludzi ale chyba zaczne niech tez sie posmieja :D Najlepszy byl tekst jednej laski ze faceci wolą krótkie nogi, no cóż dzieczyna dowartosciowuje sie. Przestalo mnie dziwic jej myslenie gdy dowiedzialam sie ze powiedzial to jej chłopak patrząc na jej krótkie nóżki jak u kaczuszki xd

Gość (jessy)
A no i dodam jeszcze, że... uwielbiam szpilki ;D Wtedy mam jeszcze dluzsze nogi, ale mi to nie przeszkadza. Dobrze sie czuje jak stoje przy niskich ludziach, bo wiedza ze nie ma sensu sie wgl odzywac glupio na temat mojego wzrostu bo rownie dobrze ja moge zrobic to samo. No i (moze to zabrzmiec egoistycznie) to za mną się oglądają mężczyzni, a nie za nizszą dziewczyną więc czym się przejmowac żyrafki. Każdy ma w sobie cos pięknego, ale wazne jest by z krytyki ktora wynika z zazdrosci o tą piękną rzecz, zrobic sobie sielankę i tym bardziej eksponowac nasz atut i go pokochac ;d

Gość a7x <3
Też mam 176 cm wzrostu, tylko że ja źle sie z nim czuje... Rok temu będąc w gimnazjum myślałam, że jak zmienię szkołę lepiej się poczuje z moim wzrostem. :( Jest na odwrót - na około 1000 uczniów może 20 jest mojego wzrostu/wyzszych... to nie jest pocieszające :o Nie lubię się wyróżniać z tłumu i czuć na sobie spojrzeń :o Może dobrze jest być wysokim jeśli sie jest lladnym - mi niestety daleko do tego wiec wiem, ze te spojrzenia są pełne obrzydzenia :(

Gość maaaałaaaa
jestem dziewczyną mam 15 lat i mam 146 cm wzrostu:( bardzo chce być wyższa. chodzę do endokrynologa ale on nic nie może znaleść pomocyyy

Gość Lalcia27
Ja mam164wzrostu j muj facet160

Gość Lalcia27
To był żart oczywiście. Mój facet ma 180 cm, w życiu bym sobie nie wzięła takiego kurdupla !!!

Gość gość
Hej dziewczyny ja mam 17 lat i 198 i jestem z tego dumna tylko nie moge nosic szpilek bo mam stope rozmiar 46 i nie moge znalezc dla siebie butow

Gość gość
Mam 14 lat 164 cm i miesiączkuje czy iriane

Gość gość
No sorry ja mam 13 lat i 178 wzrostu i jakbym mogla to bym se nogi uciela ale jest i plus bycia wysokim ja ide na siate I tak jak urosne jeszcze jeden cm to zrobię wszystko aby sie pozbyć nóg przecież chlopak pokocha prędzej kaleke niz wysolką co nie?

Gość Kompleksy
Szczerze mówiąc cieszę się, że wypowiadają się tu też wyższe dziewczyny... czuję się trochę lepiej ze swoim wzrostem. Mam 175cm i kompleksy z tego powodu... do tego jestem jeszcze młoda i mogę urosnąć :/ zazdroszczę Ci twojego wzrostu!