Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyraffka

Wysoki wzrost.

Polecane posty

Gość 3jka
wiem ze wysoki wzrost u kobiet nie jest tak porzadany jak u mezczyzn, ale osobiscie uwazam ze kobiety do 180 cm nie maja sie wcale czym przejmowac. Ja sam mam 196 cm i tez nie uwazam sei za jakiegos wielkoluda czy odmienca, a jak dziewczyna ma kolo 170- 175 to dla mnie ideal , i dla wielu facetow tez :) pozdrawiam

Gość Mika100
Witam. Chciałam się kogoś poradzić. Mam niecałe 16 lat i 160 cm wzrostu. zaczęłam bardzo późno dojrzewać więc wszystko jest u mnie nieco "opóźnione" Mój tata ma 185cm a mama 165cm. poza tym nikt w mojej rodzinie nie miał poniżej 165 cm. zastanawiam się czy mam szansę urosnąć chociaż te przeklęte kilka centymetrów?

Gość Mika100
Witam. Chciałam się kogoś poradzić. Mam niecałe 16 lat i 160 cm wzrostu. zaczęłam bardzo późno dojrzewać więc wszystko jest u mnie nieco "opóźnione" Mój tata ma 185cm a mama 165cm. poza tym nikt w mojej rodzinie nie miał poniżej 165 cm. zastanawiam się czy mam szansę urosnąć chociaż te przeklęte kilka centymetrów?

Gość Ziii
Mam 14 lat i tylko 147 cm wzrostu. Moja mama ma 167 a tata 172. Jak myślicie, urosnę jeszcze? Bo aktualnie, jestem załamana swoim wzrostem. Jestem co najmniej o głowę [jak nie więcej] niższa od wszystkich z klasy. To straszne...

Gość elo320
elo, ja mam niecałe 16 lat i ok. 176 wzrostu, zależy czy rano czy po południu. jestem płaksa deska i mi z tym dobrze.:P

Gość do Ziii
może troche urosniesz ale nie licz na wiele moze do 155 dobijesz ale to mógł by być cud Mika100 skoro masz opóźnione dojrzewanie to bardzo możliwe, ze jeszcze urośniesz... choć to trochę dziwne... że późno zaczęłaś rosnąć:O:O

Gość elo320
no wlasnie to atut :D ja jestem zadowolona ze swojego wzrostu... dziewczyny a zmierzcie swoje nogi od dołu do bioder - ja mam ok. 1 metr... czyli tułów 76 cm :P

Gość elo320
moja koleżanka zazdrości mi wzrostu i figury....:O ciągle mówi o wymiarach...:O złośliwie mówi, że jakbym żywiła się fastfoodami to bym przytyła... podczas gdy ja mam szybką przemianę materii....:O ludzie no...! ona ma cyce jak krowa i jest niska...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Ja mam 14 lat i mam 175cm. Czy ja jeszcze urosnę?? :(

Ja mam 14 lat i mam 175cm. Czy ja jeszcze urosnę?? :(

Gość KisiKisi
Hah ja mam 14 lat i mam 170 cm :\ nie za dobrze sie czuje bo moje koleżanki maja około 166\168 a jedna ma chyba 158 :\ jak z nimi przebywam okropnie sie czuje zazdroszecze tym co mają 167 cm wzrostu ! PS: bycie wysoka ma tez swoje zalety ^^ np: dlugie nogi ( założysz mini kazdy koles sie za toba obejrzy ) Pozdrawiam:*

Gość PiotrG
ja mam 1,91 cm to średnia wzrostu jak się mierzę rano o 8.00 to mi wychodzi 1,91,5 cm a jak wieczorem to 1,89,5 cm więc średniA MI WYCHODZI 1,91 CM to fajny wzrost dla mężczyzny ale ja chciałbym być wyższy od mojego wujka który ma 1,93 cm i 44 lata przynajniej 1,94cm mój tata rósł do 21 roku życia i ma tylko 1,81 cm nie wiem dlaczego ja taki wysoki jestem chyba przez to że piłem bardzo dużo mleko i dużo nabiału serów białych itp rzeczy jadłem i dlatego tak urosłem więcej a mam 19 lat czyli jeszcze 2 albo nawet 4 lata rośnięcia mnie czeka bo organizm rozwija się do 25 roku życia a jeśli chodzi o wzrost to tak do 18 roku życia kobiet a mężczyźni do 21 roku

Gość AnaLyyn..
Ja mam 14lat i 180 cm. Właściwie to lubie zwój wzrost;]. Najwięcej urosam w 5 klasie podstawowej.W gimnazjum urosłam ok 5 cm. Moja mama ma 164cm , tata 180 cm a starsza siostra 168. Nie krępuje się zakładać obcasów bo lubie to jak wyglądam. Wole być wysoka bo przyciągam wzrok w towarzystwie moich koleżanek, które maja ok 160cm.;]

Gość nie rozumiem jak mozna czuć
się źle ze swoim wzrostem... Rozumiem, ze jeśli jest zdecydowanie niższy lub wyższy niż przeciętny to mogą być problemy techniczne typu problemy z kupowaniem ubrań albo łóżka, ale jaki to problem że ma się 160 cm wzrostu albo 185cm?

Ja mam 179 cm, przy wieku 21 lat, co oznacza, ze juz nie urosne (uff). Jak na kobiete to sporo, ale te dluuugie nogi:P... Hehe, z kazdego wzrostu mozna zrobic swoj atut. Niskie kobiety sa tak samo atrakcyjne, jak wysokie, wzrost nie ma nic do rzeczy. Trzeba o siebie dbac- ot cala filozofia i tajemnica :D

Gość ona..
hmm ja mam 172 cm a mam 15 lat i uważam że jest to mało i naprawde chciałabym mieć 177-178cm.. mysle ze jest nadzieja bo mój ojciec ma 188cm tylko że matka 168cm...

Gość Fers
Ile ja bym dała, żeby być twojego wzrostu! Mam 13 lat, i 1,77m... Oddam 10 cm w dobre ręce!

Gość okropienstwo
ciesz się tym że jesteś niska! Ja mam zaledwie 15 lat a jestem najwyższa w klasie i w domu. Moje starsze siostry są niższe! wiele łez przez to wylałam i nawet zastanawiałam się czy nie zacząć palić żeby już nie rosnąć. mój aktualny wzrost to 175cm. czy ktoś wie jak to jest być najwyższym, nie móc znaleźć chłopaka do tańca... ja bym wszystko oddała żeby być niższą!

Gość lauranne
ja mam 14 lat i 175 cm wzrostu.;/ chcialabym miec nawet 150 tylko zeby nie byc taka wielka;/

Gość oleczkaaaaaaaa7
dziewczyny miejcie te 170 cm wzrostu czy tam mniej, to jest kobiece, naturalne i w ogóle normalne ;P ja się swego czasu strasznie męczyłam- teraz już mi trochę przeszedł ten kompleks- bo mam okolo 180cm wzrostu, a niedawno skonczylam 20 lat no i wydaje mi sie ze jeszcze mi przybywa tych centymetrów ;P jeny a jaki to klopot z ciuchami ;p facetami i w ogole. raz na obozie rowerowym, na 'jednorazowym noclegu' w małej wiejskiej szkole musiałam spać w sali razem z chłopakami bo nie mieściłam sie w łóżkach dla dziewczyn bo były krótsze XD także jest wiele zalet posiadania przeciętnego wzrostu, ile może byc megawysokich modelek z dlugimi nogami?, to nudne ;P

Gość TRUSKAWECZKA:)
ja mam 175 i w końcu zaakceptował to!!! teraz jestem dumna z tego bo fajna ze mnie laska a nie jakiś kurdupel... szkoda tylko że tak mało jest wysokich facetów...

Gość BlackAngel19
178 cm się kłania. i lubię buty z wysokim obcasem:)

Gość MadziaLenaa
ja maam 13 lat i 174 ..ale z tego co czytałam na innych forach , to jest dużo dziewczyn w moim wieku , a nawet młodszych , które są duzo wyższe ode mnie . Ale ja i tak juz nie chce rosnąć .. ;/

Gość Średni wzrost ;]
Witam . Ja mam 15 lat i 172cm wzrostu. Ja uważam że jestem niski :(

Gość Wielkaaa. ;(
Cześć. Mam 13 lat i wzrost 173/174. W lutym tego roku zaczęła mi się miesiączka. Jestem najwyższa w klasie i wszyscy są ode mnie niżsi. Źle się czuję z moim wzrostem. Mam nadzieję, że nie będę już rosnąć. Jak myślicie będę jeszcze rosnąć?

Gość Balowa
Ja mam 160 wzr i mam 13 lat ostatnim rokiem uroslam 10 cm... Ale ostatnio wcale nie rosne poniewaz zaczelam panic...

Gość prawdaosinglach
:) ja przeżyłam szok ostatnio bo myslałam że mam 173,5, ale mierzyłam metrem, a ostatnio zmierzyłam tekturową linijką i wyszlo dokładnie 175... panika, bo miałam do tej pory obsesje że mam aż prawie 174... :) no ale cóż, to dziwne bo w wieku 18 miałam 172, potem zaczelam tanczyć i mam 24 lata i 175 - więc taniec wyciąga. Trudno. I tak bym tanczyla.

Tak to już jest, że zazwyczaj wysokie osoby obawiają się, że są zbyt wysokie a te niskie, że zbyt niskie. Ja należę do osób średniego wzrostu, ale przyznam, że z chęcią dodałabym sobie kilka centymetrów. Niestety jest to niemożliwe, więc muszę się pogodzić z moimi wymiarami :)

Gość Emilka2000
Mój syn ma 19 lat i 2m10 cm w wieku 14 lat miał 197 i był najwyższym nastolatkiem w Polsce nie ma kompleksów gra w kosza to dopiero wynik