Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta44321

straszna winda...

Polecane posty

Gość Judyta44321

Co jakiś czas mam sen z windą...co to może znaczyć? np. mój ostatni sen rozgrywał się w jakimś opuszczonym, bardzo wysokim metalowym wierzowcu przeznaczonym do rzbiórki. Budynek był już w trakcie rozbiurki...tzn. w srodku był to metalowy szkielet budynku, ale mial dach i ściany.Ja zajechalam windą na 28 piętro...i zobaczyłam, że nie ma podłogi. tylko rury i jakieś metalowe pręty po ktorych tzrebabylo przejsc.. i w kazdej chwili moznabylo wpasc w przepaść. jadąc windą czułam niepokój...i bylam bardzo zdenerwowana. balam sie ze winda stanie miedzy pietrami i bede uwieziona ;/ później...znowu znalazłam sie w windzie.. na tym samym pietrze, winda stała...a w niej byłam ja i chłopak mojej kupeli, w ktorym bylam zabujana:D powiedział mi, że pasujemy do siebie, że musimy być razem i że on dla mnie zerwie z kaśką. Chciał mnie pocałować, ale wtedy nagle w windzie nie wiem skąt...pojawiła się Kaśka i chłopak zmienił zdanie. Zaważcie że wszytko w tym śnie kręci się wokół windy !? dodam, że rzeczyiście panicznie boje sie wind. :D boje sie i nimi nie jezdze. a gdyby stalo sie tak, ze zatrzyma sie i uwiezi mnie miedzy pietrami albo wysiądzie prąd to bym zaczela panikować, krzyczec w niebo glosy i bym sie cholernie bała... padłabym chyba na zawal:D

Gość malwinanananananananaijee
up!up!

Gość nie wiem co bierzesz
hehe, ja też tak mam, tylko że w moim śnie winda jedzie do góry, mija ostatnie piętro i wypada przez dach :D

Gość offfffffffffffa
nie wiem co bierzesz - mam co jakis czas identyczny sen. Ostatnio dziś... Ciekawe co oznacza

Gość Judyta44321
zastanawiam sie od dluzszego czasu ;/ w sennikach nie znajduje satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi, albo nic nie znajduje.

Gość Judyta44321
hehe... wylatuje przez dach :D?? w moich snach winda jest w takich mrocznych budynkach ;/ zazwyczaj opuszczonych.

Gość Judyta44321
co myślicie o tych snach ? może można to jakoś rozwinąć :D? zbierając informacje z terminu WINDA w senniku :D

dokładnie, wylatuje przez dach :D i potem leci jak rakieta wysoko w powietrze a ja się potwornie boję, bo czuję, że w końcu kiedyś zwolni i zacznie spadać :D nienawidzę tego snu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Judyta44321
moje sny sa takie realistyczne...czuje niepokoj i boje sie w tym snie! zaraz sproboje cos w wyszukiwarce wpisac sennik i winda... moze cos ciekawego znajde.

Gość Judyta44321
'nie wiem co bierzesz' twoj sen na bardzo, az za bardzo pozytywne znaczneie :P sama zobacz co znalazłąm :D Winda - zapowiada duże zmiany życiowe. Jadąca w górę - ambicje, awans zawodowy, szybkie podniesienie pozycji życiowej. Jadąca w dół - rezygnacja z planów zawodowo-życiowych, degradacja zawodowa twoja winda jedzie w góre... zdaje sie:D

Gość Judyta44321
Symbol: Winda Osiąganie różnych poziomów świadomości. Może ukazywać zmiany w naszej sytuacji materialnej, karierze zawodowej, stosunkach międzyludzkich. Wchodzenie do windy - nadejście zmian. Oczekiwanie na windę - oczekiwanie na szansę, zmianę. Zjeżdżanie na bardzo niskie poziomy może symbolizować naszą podświadomość. Wjeżdżanie wysoko - osiąganie łączności z duchowym światem, poszerzanie świadomości. Spadek, urwanie windy - brak kontroli nad własnym życiem. "może ukazywać zmiany w stosunkach międzyludzkich. " tak... śniło mi sie z tym chlopakiem i z tą dziewczyną...to by sie moglo zgadzac. ale kilka innych snow z winda... ;/

Gość niezalogowany
znaczy ze za dlugo spisz w zwiazku z czym snia Ci sie pi9erdoly a potem masz za duzo czasu i sie zastanawiasz co te pierdoly znacza:P

Gość Paolusia
Nagłe zmiany w sferze uczuciowej, korzystne lub negatywne.

Gość moze niekoniecznie chodzi mi
po prostu masz takie złe sny bo jesteś debilem w dziedzinie ortografii

Gość Judyta44321
buhehehehe... ja śpie czasem po 3 godziny ;]

no, to mi się podoba :D dzięki, Judyta!

Gość Judyta44321
moja winda też jedzie do góry...ale zacina sie pomiedzy pietrami :P, albo stoi na pietrze... nigdy nie zjeżdza na dół :D wie ktos co znaczy jak sie winda zacina? :D

Gość gość
Jakby ktoś kiedykolwiek zauważył ze jest coś nie tak z winda i potrzebuje ona remontu, polecam serdecznie usługi firmy www.dolpoldzwig.pl jest niezastąpiona w tej sprawie! Miedzy innymi serwisuje windy.

Gość gość
Znam doskonale firmę www.dolpoldzwig.pl, jest całkiem w porządku. U ans robiła konserwacje windy, wszytko jest ok. :)