Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Windows xp, nVidiie, fullhd może, win10 jeśli nie majom intela które nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu No zależy od pceta niektóre mają full komplet a inne tylko oem Windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Trochę szkoda kasy ale jeśli będzie pasować to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Na razie trzeba ramy pouzupelniac żeby wszędzie było 8gb w jednym 16 i 4 w xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Wszędzie mam już chyba ssd128+ 500gb minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Wystarczy ci tyle. Mało kto ma tyle. Jeden z moich kolegów ma 4 to uważam że za dużo bo mu nie trzeba wcale tyle. Torcik sobie kupiłem Sernik bo zawsze to 6,5zł za sam ser licząc Jeszcze mniej korcil marcapone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Musiałem się nagrodzic za sprawę urzedowom dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Jak mam dać za kg sera 10-18 to wolę dać tyle za sernika 650g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 2 godziny temu Marcapone jest świetny ale szybko znika bo to taka mokra pianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Torcik sobie kupiłem Sernik bo zawsze to 6,5zł za sam ser licząc Jeszcze mniej korcil marcapone Miałam karpatke ale wyrzuciłam no mi nie smakowała. Ciasto jakieś wilgotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 360 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Po kuchni to rozumiem ale po kąpieli gąbka jest przecież czysta. Zależy czyjej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, RC + napisał: Zależy czyjej Ciekawe czy na tym mff dało by się zrobić dos 95 98se Me xp 7 jednocześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu Może być problem z gpu swoją drogą trzeba mieć pomysł żeby kupować coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu Kupować i używać bo kupić i schować do szuflady żadna sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 360 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ciekawe czy na tym mff dało by się zrobić dos 95 98se Me xp 7 jednocześnie W teorii da się stare systemy instalować na nowszym sprzęcie jak się postarasz, nie wiem tylko do którego momentu... bo 95/98 bym się nie zdziwił gdyby odmówił współpracy, to są archaiczne systemy jeszcze bez kernela NT. Najlepiej wirtualbox i masz 95/98 pod Windowsem/Linuxem/macOS. Edytowano 1 godzinę temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, RC + napisał: W teorii da się stare systemy instalować na nowszym sprzęcie jak się postarasz, nie wiem tylko do którego momentu... bo 95/98 bym się nie zdziwił gdyby odmówił współpracy, to są archaiczne systemy jeszcze bez kernela NT. W Chodzi mi na tym c2d 1,67Ghz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu Te inne mffy to mam do video lub biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, RC + napisał: W teorii da się stare systemy instalować na nowszym sprzęcie jak się postarasz, nie wiem tylko do którego momentu... bo 95/98 bym się nie zdziwił gdyby odmówił współpracy, to są archaiczne systemy jeszcze bez kernela NT. W H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 360 Napisano 58 minut temu (edytowany) Wiem, że jakiś tam typ robił challenge i zainstalował jakiś staroć, z tym, że długo się bawił w jakieś fixy, patche itp... a mówią, że Liniksiarze się lubią bawić i czas tracić na kompilowanie kernela haha... Edytowano 58 minut temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 44 minuty temu 13 minut temu, RC + napisał: Wiem, że jakiś tam typ robił challenge i zainstalował jakiś staroć, z tym, że długo się bawił w jakieś fixy, patche itp... a mówią, że Liniksiarze się lubią bawić i czas tracić na kompilowanie kernela haha... Obejrzyj to problem hardwerowo softwerowy np żeby wszędzie działało usb Dużo integry intela starsze systemy mają klopoty A 95 nawet z nVidie zwłaszcza fullhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 3 Napisano 36 minut temu Dos miałem okazję u dalszego kuzyna Później 95 u kuzynki 98se już sam miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach