Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

jak zachecic do pettingu?

Polecane posty

hm.. no niby tak:PP to moze sformuluje inaczej pytanie: czy ja mam to zainicjowac? czy on sam przejmie inicjatywe? :D niedlugo jestem umówiona z nim na masaz... to moze wtedy cos pokombinowac? ;-)

moze dlatego ze nie jestem jeszcze na to gotowa. chce go zadowolic... ale nie chce tracic dziewictwa, jak na razie. bynajmniej nie dlatego ze jestem zagorzałą katoliczka.... ;-) bo nie jestem. ale.. jakos nie chce. ;-)

Gość no wiec........
no to zainicjuj pieszczoty, pozniej zrob mi oralnie dobrze i koniec wtedy nie bedzie az tak dazyl do seksu jak zapyta czemu nie chcesz pojsc na calosc pwoiedz ze nie jestes gotowa

ale meczenie... chce mu sprawic przyjemnosc. czy oni koniecznie musza nas przeleciec, wlozyc fiuta w otwór by.. \'nie byli meczeni\'... nie rozumiem. :/

Gość erer
laska skad ty sie urwałas?Jak facetowi zrobisz petting to nie jestes dziewica ,mimo ,ze masz błone..

Gość erer
dziewictwo fizyczne mozna stracic przy cwiczeniach ,rozciaganiu .. Co z tego jak nie masz blony skoro ciagle jestes dziewica.. petting to wlasnie utrata dziewictwa duchowego..Ono jest wazniejsze niz fizyczne..

Gość erer
dziewictwo w postaci blony ma drugorzedne znaczenie..

to je utrace. nie chce na razie isc na calosc. i tylko o to mi chodzi. nie jestem przygotowana. a do pettingu tak. ;-)