Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

lubie kiedy moja dziewczyna, kobieta...panowie dokonczcie zdanie!!!!

Polecane posty

Gość szlag mnie trafia powoli
Iga - DUŻYMI LITERAMI, BO MOŻE TAK POJMIESZ..... NIKT SIĘ CIEBIE NIE CZEPIA, WSZYSCY DAJĄ CI DOBRE RADY, SĄ SYMPATYCZNI A TY WPIEPRZASZ SIĘ W KAŻDY TOPIK, JESTEŚ AGRESYWNA, WYZYWASZ KOBIETY OD PICZ I INNYCH.......... JUŻ WIESZ, CZEMU NIKT CIĘ NIE LUBI ??????????/ WCALE NIE ZA URODĘ !!! TYLKO JAK TY JESTEŚ TAKA SAMA W REALU, TO BYM CIĘ CHYBA ZATŁUKŁA !!!!!

Gość bardzo fajny temat
No, ja też chyba jestem tłusta :D A przynajmniej tłustawa ;) I mam coś jeszcze, przy czym Twoje garby na nosie nic nie znaczą, zapewniam Cię... Ech, nieważne i tak Cię nie przekonam.

Gość bardzo fajny temat
O matko... To chyba prowokacja jednak :(

Iga, skąd jesteś?

Gość do iga.
Idz sie zabij, albo jak chcesz to ci pomoge. Bo pierdolca dostaje jak czytam twoje zalosne wypowiedzi. Bardzo dobrze ze jestes oblechem, w pelni na to zaslugujesz!! P.S. Pozyczyc ci sznurek? Przygotuje juz petle.

nic mi nie da :) ale na piwo byśmy sobie mogły pójść :)

Gość A taki to
fajny topic mógłby być. Czy jest sposób, by zablokować tę igę? Rozwaliła wszystko i nawet jak ktoś coś sensownego wpisze - to i tak zginie w potoku mielonych w kółko bredni :/

ja rozuemi. badz sobie brzydka.tylko nie rozumiem wyzalania sie gdzie popadnie. a ty nie masz zrozumienia.. dla piekna!(to dziala w obie strony) tylko zaloz osobny topic i nie wpierdalaj sie innym!

Gość A taki to
To może jednak starajmy się ją ignorować. Ja sama chętnie poczytam, co panowie wpiszą. A może napisz - jako założycielka topicu- do moderów, żeby ją łaskawie wykasowali, bo nie na temat pisze i w ogóle przeszkadza.

Brzydota brzydotą ale gadanie tylko o jednym a tym samym bycie ograniczonym, zawistnym nudziarzem odrzuca zdecydowanie bardziej. Mam kilka nieatrakcyjnych koleżanek na uczelni ale niektóre nadrabiają inteligencją i wiedzą, imponują mi znajomościa kilku języków, swoimi pasjami, wiele z nich ma fajnych facetów. Brzydota nie ma nic wspólnego z podłym charakterem :-O Moj facet dokonczyl zdanie: ... kiedy jest głośna gdy się kochamy :-)

Gość miika
ooo właśnie. zastanawia mnie to. tzn, czy faceci faktycznie lubią głośne kobiety (głośne w łóżku ;) ). bo ja np. jestem cicho. jakoś... nie czuję potrzeby krzyków, jęków itp... a z rozmów z moimi męskimi znajomymi wynika, że im wszystko jedno :/

Gość właśnie poproście facetów
Waszych niech dokończą zdanie. :) Ja zaraz spytam mojego.

Gość odpowiedzi
raczej proste jak budowa cepa :D Oto mojego: trzyma mnie za penisa, liże mnie po jądrach, bierze do buzi... :P Wiem też, że uwielbia, jak przeżywam orgazm :P