Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Jejku ludzie czy wy tylko narzekac potraficie ?? JESTEM SAMA..ojej jaka tragedia

Polecane posty

dlaczego inni musza co chwile czytac takie beznadziejne topiku zakladane przez takich nieudacznikow jak wy co tylko narzekac potraficie ???? zadbajcie o siebie, zrzuciccie kilogramy, zacznijcie o sobie myslec JESTEM COS WARTA / WARTY kupcie sobie fajne ciuchy idzcie na silownie, basen, fitness wyjdzcie do ludzi a nie tak ze tylko w domu siedzicie i smedzicie straszliwie TEGO NIE DA SIE JUZ CZYTAC !!!! ZROBCIE COS ZE SOBA A NIE JECZYCIE JAK JAKIES STARE MOHERY !!!! p.s. sorki ale poniosl mnie kolejny debilny topik....

Gość sam jesteś gruby
wię może sam idź na siłownię:O

Gość a co masz do moherow
jeszcvze starych? gardzisz starszymi ludzmi? i dlaczego jak ktos narzeka mowisz: nie jecz jak stare mohery kojarzysz starszych ludzi z depresja?

Gość no nie przesadzaj
ja co prawda jestem sama, ale nie dramatyzuję. Cieszę się z tego co mam i jest mi dobrze

Gość no co Ty gadasz
a mi tam dobrze mimo wszystko i nie mam zamiaru marudzić:P a topiki dobijają

Gość a ja wygrałem życie
spadaj frajerze...... piękniś się znalazł.... włóż łeb do muszli i trzaśnij się klapą

Gość a ja wygrałem życie
a teraz poważniej jestem za nieśmiały żeby gdzieś wyjść nie stać mnie na modne ciuchy ani mi się takie nie podobają nie umiem gadać z ludźmi jeszcze jakieś rady mistszuuuniu