Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manila

dlaczego jesteśmy tacy nietolerancyjni?

Polecane posty

:O wobec innych religii - myślę, że kościół ma zdecydowanie za dużo do powiedzenia w naszym kraju... :O wobec obcokrajowców - jeśli kobieta lub mężczyzna spotyka się z kimś innej narodowości to na pewno ona to robi dla pieniędzy, a on dla ładnej d**y :O wobec siebie nawzajem - nie przepadam odbieramy od razu jako nie toleruję. nie preferować, a nie tolerować to duża różnica. ??

jeszcze dodam ze wobec wszelkich INNOSCI, roznych ras, homoseksualistow itd

szkoda nawet mi to pisac ale nie raz spotkalam sie w autobusach czy na scianach z napisami typu - Polska to żydownia itp. , a niby my tacy tolerancyjni dla zydow bylismy i ich chowalismy we wlasnych domach...

Gość Badylek
Dwa lata temu byłam w Londynie - tam JEST NORMALNIE. W Polsce brak tolerancji moim zdaniem wywodzi się od kościółkowych starych bab - fanki Rydzyka. Kaczyński też kościółkowy.

no właśnie stańczyk. doczepiłeś sie do mnie odkąd pierwszy raz napisałam o tym że wolę wysokich - czy to że wolę, lubię wysokich mężczyzn od razu znaczy że nie toleruję niskich? mylisz pojęcia. babcie w moherowych berecikach.... kaczyńscy to akurat niestety o narodzie świadczą. ktoś ich w końcu wybrał, ktoś na nich głosował.

co do niskich to nie chodzi tu o nietolerancje bo nikt niskich ludzi nie wyzywa na ulicy, a jak kogos niscy nie pociagaja no to trudno..

@ zakochany stańczyk \"a tak na marginesie temat o nietolerancji założyła jedna z najbardziej nietolerancyjnych osób na tym forum\" a co Ty o mnie wiesz oprócz tego, że lubię wysokich? :) daj już spokój temu mojemu jednemu skrzywieniu ;)

@ FREDDA masz sporo racji, szczególnie w temacie Żydów. nie popieram ich, traktuję neutralnie, a te napisy o których piszesz świadczą tylko o Polakach i właśnie o to mi chodzi w tym temacie. takie rzeczy świadczą o narodzie, to jest manifestacja nietolerancji.

\"wszystkie swoje wpisy konstruujuesz tak, żeby wszyscy niscy, którzy je czytają pomyśleli sobie że wszystkie niskie dziewczyny lecą na wysokich\" nie masz racji -zazwyczaj piszę: \"ja wolę...\" \"ja lubię...\" itp. - innymi słowy staram się na tym forum wypowiadać za siebie :)

stanczyk wyluzuj z tym wzrostem bo tu inny temat!!! widac ze masz kompleksy na tym punkcie

Gość zakochany stańczyku
w kim sie zakochałes ?

Gość zatorka
No wlasnie...czemu??? I nie zwalajmy na moherowe berety bo na tym forum to ich raczej nie ma a nietolerancja jak najbardziej... i to nietolerancja na odmienne zdanie.

Gość seventeen 17
tolerancja to akceptacja odmienności a to że ktos lubi wysokich facetów albo niebieskookie blondynki nie jest żadną nietoleracją , to tylko preferencje :)

stanczyk ile masz wzrostu bo chyba jakies 1,50cm skoro masz takie kompleksy

Gość mój sasiad ma dużego kombajna

\"No wlasnie...czemu??? I nie zwalajmy na moherowe berety bo na tym forum to ich raczej nie ma a nietolerancja jak najbardziej... i to nietolerancja na odmienne zdanie.\" POPIERAM dziękuję za tą wypowiedź !! wracając do tematu i tego forum...to wiele jest tematów rodzaju: związek z obcokrajowcem, duża różnica wieku - takie sytuacje często są wyszydzane. jak między nim i nią jest 20 lat różnicy to od razu wszyscy żyją w przekonaniu iż on ją sponsoruje. nawet się nikt nie zastanowi czy ma za co, co to za ludzie itd.

czasami mam wrazenie ze polacy nie moga zniesc gdy ktos jest szczesliwy, dla niektorych to pora by tego kogos zniszczyc, zamiast rozwijac siebie niszcza innych ktorym sie powodzi.

Gość bo te zdania innych są jakieś
żałosne! małe robaczki nie godne pełzac pod moimi stopami :classic_cool: 🖐️

Gość Performerka Khembra Pfahler
sobie pochwę zaszyła :D i nie potrzebowała do tego arabów. gdzieś są z tego filmiki 🖐️