Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara jakich mało

Tylko sie ze mie nie smiejcie

Polecane posty

Gość panikara jakich mało

Błagam tylko sie nie smiejcie ze mnie, niedawno rozpoczełam współzycie z moim chłopakiem ale przedtem poszłam do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Biore Rigevidon, czuje sie dobrze, zadnych plamien ani nic co opisują tu dziewczyny. Ale nie wiem dlaczego mam strasznego stresa, ze one nie zadziałają:( Biore je regularnie, zawsze rano o 7, nie wymiotowałam, nie biore antybiotyków ani nic takiego. Dlaczego im nie ufam??? nie potrafie sie rozluznic i czerpac przyjemnosci z sexu:( biore juz 4 opakowanie i miałam normalnie okres w czasie tej 7 dniowej przerwy ale za kazdym razem strasznie sie boje i panikuje ze moge wpasc:( błagam uspokojcie mnie i napiszcie ze one działają bo zwiariuje!!! :( juz nawet kazałam chłopakowi kochac sie ze mną w gumce bo tak panikuje:(

Gość nitka22
no ja panikowałam chyba pierwsze 3 opakowania... ale w sumie nie znam nikogo kto by wpadł na tabletkach:)

Gość wiosenkaaa
Ja tez tak mialam.Poczatkowo kazalam chlopakowi zakladac gumke w dni plodne a w pozostale uwazac. Pozniej chcialam aby tylko uwazal i tak juz zostalo...do naszego slubu :) Po slubie ten strach minal :)