Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solo care

moi przyjaciele obrocili sie przez mojego faceta -pomocy

Polecane posty

Gość solo care

Byłam z chłopakiem rok.Po tym czasie zostawił mnie ,bardzo to przezywałam,byłam załamana i zrozpaczona,bardzo pomagali mi moi przyjaciele.Po 3 miesiacach po zerwaniu wrociłam do mojego chłopaka,Teraz moi przyjaciele sie odwrocili ode mnie.Staram sie dzielic czas miedzy nimi a moim chłopakiem,chce sie z nimi spotykac i naparwde sie staram,a jak jestem w ich towarzystwie czuje sie odrzucona i niepotrzebana.Jest mi bardzo smutno z tego powodu,bo sa wsciekli ze nie poszłam z nimi na impreze,jestem ciekawa jak oni sie beda zachowywac jak oni beda mieli swoje połowki,moze wtedy mnie zrozumia,ale jest mi bardzo przykro,bo naparwde mi zalezy na ich przyjani,a nie chce wybierac miedzy przyjaciołmi a chłopakiem....co mam robic,zeby uwierzyli mi,ze na nich mi tez zalezy?

Gość Sandra23
to znaczy tylko że to nie byli Twoi przyjaciele,a poza tym to za jakis czas ktos się odezwie zobaczysz,jakby nigdy nic zagada na gg,moze się jeszcze ułozy

Gość solo care
w sumie normalnie gadamy,ale widze ze sie umawiaja za moimi plecami,jak jestesmy razem gadaja o sprawach o ktorych nie mam pojecia..przykre..:(

Gość Sandra23
przeczekaj,nie dawaj po sobie poznac że cierpisz...zachowuj się normalnie ,chodź do szkoły czy co tam robisz,zajmuj się swoimi sprawami a się z czasem ułoży zobaczysz

Gość solo care
Sandra23 mam nadzieje ze masz racje,mam nadzieje ze w koncu sie wszystko ułozy,ale jestem pewna ze jak oni beda mieli pare to mnie zrozumieja,ale im do tego sie nie spieszy,wszyscy sie obrocili:(

Gość upupupypup

Gość Beautiful
"Gdzie jesteście przyjaciele moi?"

Gość solo care
własnie gdzie wy jestescie?

Gość zrozumiEJA
do cholery

Gość solo care
dzisiaj sie z nimi spotkałam,umowilili sie razem wczesniej,zebym tylko pozniej przyszła,gadali o rzecach o ktorych nie miałam pojecia i pytali sie ironicznie czemu taka zwieszona jestem,czułam sie okropnie,nie chce z nimi juz byc a zarazem pragne zeby było tak jak kiedys....