Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale bzdura

Nie wierzę w miłość!!! Nie ma czegoś takiego. Jest fascynacja

Polecane posty

Gość ale bzdura

a potem zostaje codzienność

milosc istnieje... niektorzy potrafia dokopac w zwiazku i potem rzeczyswiscie trudno wierzyc w milosc, ale ja wierze ze jeszcze kiedys bede szczesliwa

Gość no okay
nie wierzysz i kogo to...

Gość co to ma byc
prawdziwa milosc może istniec tylko między rodzicami a dziecmi

nie zgodzę się między dziećmi a rodzicami.. wiesz ile dzieci jest interesowny? robia cos bo czuja w tym korzysc, wiec gdzie tu miłosc do rodzica.. a wiesz ile rodziców (matek szczegolnie) ma dzieci bo czuje dzieki nim korzysc?

Powyższa teoria jest wg mnie bardzo trafna. Miłość istnieje, jednak nie jest ona dana nam za darmo, ot tak. Dwie strony muszą z jednakowym zaangażowaniem pracować nad uczuciem, razem przezwyciężać wszelkie problemy, przeszkody, bariery etc... Podobno miłość to egoizm we dwoje;) Bezinteresowna miłość jest jak najbardziej możliwa, ale ona się prędzej czy później skończy (zwykle jest to miłość nieodwzajemniona), chyba że mówimy o miłości rodziców do dziecka, ale to odrębny temat... Sądzę, że jeśli dwoje ludzi w związku będzie zdolnych do kompromisu, poświęcenia, a także przygotowanych na ewentualne cierpienia, to przetrwają niejedną burzę i wtedy ich miłość będzie coraz silniejsza, trwalsza. Tak więc miłość istnieje, ale trzeba solidnie nad nią pracować, z obu stron:):)

Gość eeeh
nie..nie warto sie poswiecac, angazowac itp milosc ...wynaleziona tylko po to aby ludzie nie skakali w przepasc :P

fajna laska;) jak na aktorke super spiewa;) i mam nadzieje, ze nie biega tam na golsasa:) ze to nie Ona:P

Gość chmurka*
Miłość istnieje i trwa nawet i przez pięć dziesiąt lat ,ale to wszystko zalezy od nas,jak kochasz prawdziwie to nie liczysz na nic w zamian,jak nie liczysz w nic w zamian to kochać możesz do końca życia i to jest właśnie miłość.

Ogromna większość rodziców kocha bezinteresownie, ale zdarzają się zapewne przypadki interesownej miłości rodzicielskiej. Jeżeli chodzi o miłość między mężczyzną a kobietą, to jeśli tylko jest ona obustronna, silna i szczera, wtedy będzie zdolna do naprawdę dużych poświęceń, ustępstw, kompromisów, nie znudzi się, nie wkradnie się w nią rutyna. Takie jest moje zdanie:)

09.04] 19:24 oj nawet nie wiesz, ze np są mamy co maja dzieci aby na starosc ktos byl znimi;)wode podał albo pracował na roli, pomagał w firmie..;) albo.. aby miec majątek:) Nie byłoby tyle mordów w histroii o tron, o bogactwa, a to dzieki matkom, co miały dzieci i dla nich a zaraem dla siebie chciały tronu-władzy. Wiadomo jak ma dziecko to i ona na tym skorzysta:) zgodzę sie z serenity;)

Gość no okay
a wiecie że są tacy którzy nigdy nie kochali , maja po 40 - 60 lat , ,młodość już dawno minęła a oni nie wiedzą co to miłość :) ....więc to troche jak z wiarą w Boga albo UFO - nigdy nie spotkałam (em) ale inni mówią ze istnieje coś takiego więc wierze :P

no okay--> nie jest tak jak piszesz, nie z miłością... Potencjał uczuć każdy człowiek ma w sobie, jest to w nim skumulowane i czeka na odpowiedni moment, aby sie wyzwolić;), ten moment, to zapewne czas, kiedy spotkamy tę właściwą dla nas osobę... W miłości nie trzeba mieć żadnego doświadczenia, aby kochać:) Nie trzeba wcześniej jej zaznać, aby wierzyć w jej moc... To się po prostu czuje i tyle:)

serenity...> zgadzam się z Tobą w 100%, to się czuję całym sobą, przeszywa Cię na wylot. jak Cię dorwie miłość :)

Gość fajnie dziwczyny
tylko ze nie każdego to spotyka , ot loteria albo uśmiech losu , ja tam za bardzo nie wierze ale też nie tęsknie za tym ,dobrze mi tak jak teraz najbardziej szkoda tych którzy bardzo chcą a nie maja nikogo :P

Gość greeeeen
fajnie dziewczyny-- a mnie jest bardziej szkoda tych, którzy nieźle przejechali się na miłości, zostali oszukani etc...