Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male piersiczki

male piersi

Polecane posty

Gość male piersiczki

czy niepelne A czyli AA ma szanse spodobac sie facetowi?wiem, z etemat powielany..ale dreczy mnie to

Gość dsaer
a ma wybór?Jesli bedzie je ogladal do smierci ?To nie pozostaje mu nic innego jak sie do nich przyzwyczaic

Gość male piersiczki
;|

Gość dsaer
wielkosc A sama w sobie jest aseksualna,ale jezeli nalezy do super dziewczyny to dlaczego nie ..W koncu jesli kochasz dziewczyne to pokochasz i jej piersi A

Gość Mężczyzna małe jest piękne
kochanie napewno masz piękne piersi tylko trudno powiedziec czy są aż takie małe jak ie ich nie widzi prawda

Gość male piersiczki
musisz mi uwierzyc na slowo, ze sa ;)

Gość posłuchaaj wariatko
nie, nie mogą sie podobać ale jeśli Cie kocha, to akceptuje

Gość male piersiczki
chcialabym miec B, tak to czuje, ze mialabym ogromne opory przed rozebraniem sie przed facetem, ze nie zaakceptuje ich i tyle no.

Małe piersi= przerane życie:p Przykro nam, czas spojrzeć prawdzie w oczy:classic_cool:🖐️ A w ogóle, to znam jedną dziewczynę, która ma biust nawet mniejszy od mojego:) I jest wysoka i chuda. A jest właśnie przez to taka ładna. Okropnie mi się podoba, wygląda i chłopięco i dziewczęco, jest pena uroku i zupełnie inna niz takie wyfryzowane lale. I znam kilku facetów, którym też się podoba.

Gość male piersiczki
chcialabym przestac chodzic w tcyh jebanych wypchanych stanikach, ale teraz gdy juz zaczelam czuje sie bez nich beznadzijnie. ale z drugiej strony zadna bluzka nie wyglada dobrze bez piersi

Gość palinka22
pamietacie dziewczyny filmy o Ally Mcbeal? ta małe miała cycuszki w każdej bluzce płaska niby a jak ślicznie wyglądała. tez mam małe lubie je, mój facet tez. i poprzedni tez uwielbiał. dziewczyny nie przyjmujcie sie takimi rzeczami są gorsze rzeczy na świecie.

kochanie prześlij swoje zdjecie jak się wstydzisz na forum to powiem tobie :-)

dałem tobie mój e-mil jagby co

jestem gajem tak że sie nie przejmuj :D

Gość mąż ciekawy
ory pomylka ten e-mile nie działa

faktycznie nie działa zaraz zobacze czemu

ta działa odpisz male piersiczki plis

A ja tam uwielbiam małe piersi. Strasznie mnie jarają.. ale w sumie wszystkie piersi mnie jarają :D. A co do tego rozbierania.. przeciez przed rozebraniem facet widzi jak wygladasz.. wiec poniekad wie, czego powinien sie spodziewac. Nie przesadzaj

Gość małe jet pjękne
małe pieri mnie najbardziej rajcują bo zawsze ą kształtne i mają fajne sutki

Gość DDreporter
male piersi to nie jest taki wielki problem..Moja żona kiedy zaczelismy sie spotykac tez nie miala wielkich balonow,ale pracowalem nad nimi przez kilka lat...masowalem...masowalem...i teraz ma duze C..wiec faceci do roboty a nie narzekać...

bzdury opowiada ten, co mówi, ze nie mogą sie podobać!! mogą sie takie podobać!! ja mam A i nie narzekam na powodzenie u facetów, uważam, że jest dużo facetów kt podoba sie mały biust...i podejrzewając jaka może byc na to odp od razu mówię, że Ci faceci są normalni i nie sa pedofilami :)

Gość dla mnie nie ma nic
gorszego i asexualnego jak przerosnięte wielkie cyce.są obleśne i przypominają mi sarą babę lu spasioną krowę na paswisku.Fiurę ma się skopaną i wyląda się "monstrualnie". Przeważnie wielkie zwały tluszczu mają krótkie niewyrośnięte kuduple-więc widok już totalnie wstrętny.

Gość wielkie cyce
=przesrane życie nie tylko pod względem eseycznym i wizualnym ale także i zdrowotnym:)

Gość małe jet pjękne
sory to jest moja strona e-mile tamta też ale chasła nie pamiętam ja coś przesłałaś na tamtą strone to prześlij na tą plis sory za pomyłkę prześlij całuski

Gość male piersiczki
ta niby facet widzi, jakie kobieta ma piersi, ale nie do konca, b ja jakis czas temu zaczelam chodzic w usztywnianych i teraz juz bez takiego sie raczej nie pkaze.. ;/porazka i on widzi ylko staik a nie moje piersi.

Gość yoshihiro
Małe jest piękne :) Duże jest zajebiste :D :D Jak na moje wszystko może być - byle dziewczyna miała ładną buzię i była szczupła :P