Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesprawiedliwe to jest

kłamstewka, kłamstwa - dlaczego taka naiwna byłam? pytam, dlaczego!

Polecane posty

Gość niesprawiedliwe to jest

nie, nie musiscie tego czytac, musze sie wyplakac, musze cos napisac.. nie wiem dlaczego to robie, przeciez jestem juz wolna! swoj zwiazek nieudany, zakonczylam miesiac temu, to byla jedna wielka pomylka! z kazdym dniem, dowiaduje sie ze on mnie oklamywal..to ja mialam wszytsko zabraniane! wychodne...gg..wszytsko! a on...mowil co innego, robil co innego. :( jest mi smutno, dawalam sie oszukiwac! a teraz takie rzeczy dowiaduje sie.. boze:( dlaczego jest mi zle? bo nie ma jego? bo wiem ze z nim mialabym wszytsko, jest dobrze ustawiony, dlaczego mysle o pieniadzach?! serce placze mi... dlaczego tak jest?

Gość prowokacja to je na 100procent

Gość zasypiam
Spójrz na to tak - uczymy się na błędach inastępnym razem zachowasz się już inaczej.

z nim miałabys wszystko? powinnas sie cieszyć że w pore udało Ci sie zakonczyć zwiazek w którym na pierwszym miejscu jest kłamstwo. no chyba ze wszystko to dla ciebie kasa, i dlatego ci teraz xle... ale to by było smutne.... mozesz czuć zal, ból, wściekłosc, ze okazuje się dopiero teraz ile rzecy o nim nie wiedziałamś, i wychodzą dopiero weszystkie jego grzeszki na wierch ale pomysl co to za zycie w kłamstwie, sama siebie byś oszukiwała.

nie chodzi o kase.. wiem, wiem, ciesze sie ze to zakonczylam. boze... ale dlaczego on to zrobil?? myslicie ze powinnam sie odezwac do niego, i spytac dlaczego mnie tak oklamywal? jak uwazacie? mam ochote go zbluzgac!:(

wtedy, gdy sie poklocilismy, plakal mi w sluchwake, przepraszal, prosil zebym do niego wrocila... on pare godzin pozniej sie dobrze bawil! a ja musialam siedziec w domu, zeby on nie byl zazdrosny! dlaczego ja to zobaczylam!!;(

myslę ze powinna sprzestać o nim myślec, nie ma sensu znizac się do jego poziomu zakonczyłaś z nim, to i zakoncz definitywnie ten etap swojego życia mysl o przyszłosci i o swoim życiu w którym życze pojaweinia sie w odpowiednim czasie odpowiedniego Kogoś do kochania czy jest sens zadręczac sie puytaniami, dlaczego to, dlaczego tamto?? trzeba isć na przód:) 🌻

Gość Ale jak wiesz ...
człowiek uczy sie na błędach :) Dlaczego oszukiwal ? Bo chciał ... co to ma za znaczenie, nie zadawaj naiwnych pytań, na ktore nie ma odpowiedzi PS KONIEC znaczy KONIEC