Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

gładki wzgórek. bez pryszczy, włskow i zaczeriwenienia...

Polecane posty

jak one to robia? ...mi sie zawsze jakies zaczerwienienie pojawi.. gole sie zwykla maszynka... macie jakies spoosby? :(

Gość sprawdził ktos to
jakie one? Przecież w filmach są zapudrowane i światło jest bardzo silne. Na jotpegach działa photodhop 🖐️

Gość United Pants of America
Najlepiej do fryzjera ktory moze zrobic na polysk albo na matowo. ;)

Gość nie wiem jak mi sie udaje
ale dokladnie tak mam:Pgladki wzgorek zero zaczerwien itp moze to dlatego ze gole sie codziennie, moze skora sie po prostu juz "przyzwyczaila"nie znam odpowiedzi..

ponoć jak pupa niemowlaka:Pczarnych mieszków nie widać gwoli ścislosci gole sie zwykla maszynka

ja sie swego czasu zajmowalem takimi sprawami jak chcesz moge ci pomoc @ pozdr

a i zawsze po obowiazkowo balsam

ja gole roznie raz pod wlos raz z wlosem, chociaz musze przyznac ze poczatki golenia byly ciezkie (zaczerwienienia itp)pojawialy sie non stop z czasem bylo ich coraz mniej..

a i zauwazylam jedno-gdy gole sie w wannie (zazwyczaj gdy cala sie juz umyje-po kilkunastu minutach)to wowczas nie mam zaczerwien (zadnych) a gdy golilam sie od razu pojawialy sie

Gość veet duo bikini
ale po nim widać tę część włosa, która jest pod skórą. idealna gładkość to po depilacji laserowej.

ale ja mam tam jasne wloski wiec nie widac:)

Gość dr_izbski
wiec podam kilka rad: jesli golisz to: przed goleniem maszynka musi byc chociaz przeplukana wrzatkiem ( na ostrzach zbieraja sie bakterie) zalatw sobie jakis krem do golenia, nie mydlo! nakladajac go, musisz lekko go wmasowac i poczekac okolo 3-4 minut! Podczas golenia, jedno zdecydowane pociagniecie, a nie w jednym miejscu przejazd maszynka 5 razy! Jeden raz, gora dwa, wtedy nei ma podraznien! Odrazu wiadomo ciezko, ale dojdzie sie do wprawy! Po ogoleniu, miejsca nasmarowac oliwka, likwiduje to zaczerwienienia nie golic sie 2 dni pod rzad, lepiej poczekac, zeby wloski odrosly troszke. Stosujac to, napewno podraznien nie bedzie, recze za to! Acha, oczywiscie polecal tylko i wylacznie maszynke wielorazowa, (chocby kupic sobie takiego mach3 gillet, czy jakas babska. Jednorazowki sa zle, sa glownym powodem podraznienia, a dlatego ze nie maja ruchomej glowicy i bardzo latwo zrobic sobie krzywde! powiem wam, za na twarzy nawet jednorazowka mam podraznienia i to duze, wiec o czyms to swiadczy. Oczywiscie wielorazowa, ma miec co jakis czas wymieniane ostrze a nie to samo caly czas! Minusem golenia jest to, ze wlosy szybciej odrastaja, sa mocniejsze, twardsze, boli jak rosna, wiec jest lepsza rada: depilacja! Boli strasznie, jednak wlos sie oslabia, wolniej rosnie, dbajac o to, robic depilacje co jakis czas, nie czujemy bolu, a skorka jest delikatna jak aksamit. Najgorsze pierwsze 3 razy, gdzie wlos jest przyzwyczajony do golenia. Uwazac przy depilacji nalezy, zeby wyrywac z cebulkami, ciagnac oczywiscei pod wlos. Porownanie jakosci po nie ma sensu przy goleniu i depilacji, poniewaz depilacja, daje wspanialy efekt! Po oczywiscie miejsca nasmarowac oliwka, jeden dzien moze byc podraznienie, poprostu czerwonie miejsca, place ale szybko to schodzi. Komfort jest bardzo duzy pozniej! pozdrawiam mam nadzieje, ze moje rady cos daly!

Gość mariolciaaaahaha
wegefarianka ooh! jaki wspaniały seks czeka dziś Twojego faceta - błeee z zaczerwienionym, drapiącym pryszczatym cipskiem. juz się nie dziwię, że na innym topiku pytasz, jak nakłonić faceta do seksu. Z taką paskudną cipą to każdego trzeba by było nakłaniać - a fuuuuuu!

Gość mariolciaaaahaha
hehehe jak szybko..... wystarczyło majtki założyć i już po nich ani śladu, co? :-P

Gość mariolciaaaahaha
oliwka???? = zatkane pory, ropne krostki...poczekaj poczekaj... :-P

Gość upupupupu
poczekajcie ide se ogolic i powiem wam czy pomogły te oliwki itp

Gość michael_VP_PN
opisana byla fachowa rada wiec napewno to bedzie teraz ok, cipunie slicznie ogolone :) az sami widok cieszy ze tak dbacie

Gość mariolciaaaahaha
fachowa rada?? oliwka?? cholernie zatyka pory, a to przecież powód powstawania krost. dzięki za takie rady, ja mam swój sposób na gładką cipcię, zdecydowanie bardziej profesjonalny..

Gość michael_VP_PN
cytuje: wiec podam kilka rad: jesli golisz to: przed goleniem maszynka musi byc chociaz przeplukana wrzatkiem ( na ostrzach zbieraja sie bakterie) zalatw sobie jakis krem do golenia, nie mydlo! nakladajac go, musisz lekko go wmasowac i poczekac okolo 3-4 minut! Podczas golenia, jedno zdecydowane pociagniecie, a nie w jednym miejscu przejazd maszynka 5 razy! Jeden raz, gora dwa, wtedy nei ma podraznien! Odrazu wiadomo ciezko, ale dojdzie sie do wprawy! Po ogoleniu, miejsca nasmarowac oliwka, likwiduje to zaczerwienienia nie golic sie 2 dni pod rzad, lepiej poczekac, zeby wloski odrosly troszke. Stosujac to, napewno podraznien nie bedzie, recze za to! Acha, oczywiscie polecal tylko i wylacznie maszynke wielorazowa, (chocby kupic sobie takiego mach3 gillet, czy jakas babska. Jednorazowki sa zle, sa glownym powodem podraznienia, a dlatego ze nie maja ruchomej glowicy i bardzo latwo zrobic sobie krzywde! powiem wam, za na twarzy nawet jednorazowka mam podraznienia i to duze, wiec o czyms to swiadczy. Oczywiscie wielorazowa, ma miec co jakis czas wymieniane ostrze a nie to samo caly czas! Minusem golenia jest to, ze wlosy szybciej odrastaja, sa mocniejsze, twardsze, boli jak rosna, wiec jest lepsza rada: depilacja! Boli strasznie, jednak wlos sie oslabia, wolniej rosnie, dbajac o to, robic depilacje co jakis czas, nie czujemy bolu, a skorka jest delikatna jak aksamit. Najgorsze pierwsze 3 razy, gdzie wlos jest przyzwyczajony do golenia. Uwazac przy depilacji nalezy, zeby wyrywac z cebulkami, ciagnac oczywiscei pod wlos. Porownanie jakosci po nie ma sensu przy goleniu i depilacji, poniewaz depilacja, daje wspanialy efekt! Po oczywiscie miejsca nasmarowac oliwka, jeden dzien moze byc podraznienie, poprostu czerwonie miejsca, place ale szybko to schodzi. Komfort jest bardzo duzy pozniej! pozdrawiam mam nadzieje, ze moje rady cos daly

Gość michael_VP_PN
racja, ale ona ma zatkane pory w glownie :)

Gość do mariolci
Podaj swoj sposob bo ja tez mam z tym problem chociaz mi pomaga masc Hydrocortizon