Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wegefarianka

gładki wzgórek. bez pryszczy, włskow i zaczeriwenienia...

Polecane posty

Gość slayer
a mi jeszcze pomaga masc ichtiolowa. mariolcia pewnie w akcie desperacji szuka w internecie sposobow.

Gość Mini_Mini22
ja robie woskiem-jest gladko i bez pryszczy

Gość jhhhds
Mini jak musi ladnie ta cipka wygladac, mniam... a okolice odbytu tez robisz? moze dasz zdjecie??

Gość flofer
depilujesz tylko wzgorek czy wargi tez?

Gość flofer
aaaałłłłłłaaaa jak to robisz ze wargi tez depilujesz, przeciez to bol musi byc niesamowity, masz jakies sposoby zeby mniej bolalo??

troche mi pomagalo polozenie czegos zimnego na jakies 10 minut. alle rzadko depiluje:/ :( boli jak cholera... :( przerzuciłam sie na maszynke...:(

Gość flofer
ja tez maszynka, nie odwarzylabym sie chyba na depilacje, moze wzgorka to jeszcze ale warg na sama mysl robi mi sie slabo golisz sie na lydo czy zostawiasz jakas fryzurke?

Gość flofer
ja tez pasek, ale podobo ostatnio jest moda na lyso

Gość flofer
skoro nie gonisz za moda to dlaczego wogole sie golisz?

Gość najlepiej użyć nożyczek
najlepiej użyć nożyczek albo wcale nie golić bo to idiotyzm golić jaja albo wokuł fiuta

Gość flofer
uwazaj zebys tymi nozyczkami nie obciol sobie fiuta

najlepiej uzywac do depilacji bikini kremu depilujacego a nie zadnej maszynki, ja uzywam od lat kremu veeta nawilzajacego i nigdy mi sie nie zdarzylo zadne podraznienie, co po maszynce czesto mialam, nawet jak sie posmaruje tym kremem wargi ( czego nie powinno sie robic) nie ma podraznienia, a najlepsze jest to, ze jak wloski odrastaja to nie ma czerwonych krostek jak to zwykle bywa po depilacji maszynka, wiec polecam krem do depilacji byle dobry np. veet :)

ja tez gole sobie paseczek ( w lecie depiluje sie calkowicie) i wystarczy tym kremem posmarowac dokladnie wloski i odczekac kilka minut, po depilacji koniecznie kremik, ja uzywam od jakiegos czasu kremu do higieny intymnej oriflame i jest lepszy od tych wszystkich kremow nivea itp.

Gość glupie
po co się golicie? włoski są ładniejsze od krostek i czerwonych plam... Wasi faceci też się golą ? ładnie się poniżacie

gole sie dla wlasnej wygody a nie bo facet sobie tego zyczy :P moj facet sie nie depiluje, bo tak chce a mnie jest wszystko jedno, gdyby sie depilowal tez nie robilabym z tego wielkiego halo :P a Ty dlaczego sie nie golisz? przeciez to upokarzajace! - no i masz vice versa :classic_cool: niech kazdy robi co chce a takie wtracanie sie do czyis spraw uwazam za glupie :O

Gość glupie
robicie to dla facetów.A wiecie ze wlosy to pewna bariera żeby bakterie nie dostały się do miejsc intymnych.... A później marudzą że grzybice mają :O

masz jakies przestarzale informacje :O gole sie od dobrych kilku lat i nigdy nie przydarzyla mi sie zadna infekcja czy grzybica a poza tym jezeli myslisz, ze robimy to dla facetow to znaczy, ze Ty sama tak robisz i oceniasz innych wg swojej miary :( nie wiem po co tak twardo obstajesz przy swoim, zal Ci czegos czy co? zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo robic co chce, przeczytaj temat topiku, jezeli masz cos do powiedzenia na ten temat to napisz a jesli nie ( niestety to dotyczy Ciebie, bo Twoje wypowiedzi nie maja zwiazku z tematem) to nie zasmiecaj topiku :P

Gość glupie
ale chcę Was nawrócić żebyście nie miały kłopotów z krostkami :) i jak ktoś nie jest jakoś nadmiernie owłosiony to włoski są OK :)

Gość mariolciaaaahaha
wegefarianka dziecko drogie! masz wogóle jakieś blade pojęcie o kosmetykach i ich działaniu na skórę? wiesz, co to sa pory skóry ?? oliwkuj się oliwkuj - na zdrowie :-P

Gość polecammmm
Sudocrem po kazdym goleniu ( dostepny w aptekach) a najlepszy bez watpienia to cieply wosk u kosmetyczki. co prawda bolesny ale jakze skuteczny

tak ,wszytsko spoko z tym woskiem tylko ,ze kosmetyczka wydepiluje wam tylko okolice bikini . Wargi to miejsce ruchome i na nie wosku sie nie naklada ,gdyz oderwanie byloby raczej klopotliwe.

Gość polecammmm
hmm... nie wiem jak twoja kosmetyczka to robi, ale musze przysnac szczerze ze moja depiluje wyjatkowop dokladnie. najpierw karze polozyc sie na plecach rozchylic nogi po czym na brzuch ...i naprawdę depiluje bardzo do9kladnie, wloski z warg tez.