Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWIE IDEALNY

Beznadziejny zwyczaj!!

Polecane posty

Gość PRAWIE IDEALNY

mam 170cm.I chodzi o to że moja dziewczyna jest wyższa odemnie o jakieś 10cm.Problemem jest to że gdy wyjdziemy na spacer to słyszymy za plecami śmiech...Mowi się że dziewczyna powinna być niższa od faceta albo równa z nim,bo taki jest zwyczaj.Idąc na spacer nie będziemy przecież chodzić bocznymi ścieżkami by uniknąć nieciekawej reakcji...Czy musi tak być?? Dlaczego to bawi?

Gość Eeeeeeeee
Jak widzę taką parę,myśle,że facet musi być naprawdę fajny,skoro przekonał do siebie dziewczyne,mimo istniejacego faktycznie przekonania,ze kobieta musi byc nizsza. I ze ten facet jest wyjatkowo pewny siebie! Jak zobaczysz kogoś smiejacego sie-spojrz mu prosto w oczy bez cienia zlosci. Pozdro :)

Gość To na złość tym ludziom
zakładaj szpilki. Wtedy będą mieli powód do śmiechu.

A tak poważnie to w naszym durnym społeczeństwie pełno jest głupich przesądów :O:O

bo ludzie sa głupi, tacy się smieja, najważniejsze jest przecież wasze szczescie, wiec potemsie smieją z zawisci... to takie stereotypowe myślenie... dzięki Bogu masz wartosciowa dziewczyna która dostrzega twoje piekno wewnetrzne, a nie patrzy na ciebie tylko przez pryzmat wygladu, i tych cm. a opianiami czu usmiechami ludzi sie staraj nie przejmowac, olewaj je, szkoda na to życia, a oni sami sobie wystawiają etykietke pozdrawiam 🌻

Gość PRAWIE IDEALNY
Dzieki ci.Myśle jak walczyć z tymi ludźmi.tak robiłem ale cwaniaki dalej się ciesza.i co mam im zrobić? Moge ignorowac ale jak długo??

prawie idealny ja wiem zdaję sobie sprawę z tego, ze to potrafi nieźle wkurzac, ale to tylko szkoda naszego zdrowia, trzeba się nauczyc ignorować, ja innego wyjscia nie widze... po co znizać sie do ich pozoimu... własnmie tego w ludziskach nienawidze :o

Gość PRAWIE IDEALNY
SPRING DZIEKI TEZ POZDRAWIAM.Naj gorszy problemem są jej sąsiadki które powodują że dziewczyna nie ma z kim porozmawiac.jak tylko zaczyna temat to te nawijaja o tym ze moze znalezc kogos wyzszego

Niby nie jestem za przemocą, ale takie sąsiedki wypierdoliłabym w kosmos!!!

chłopie, bo są zazrdosne, widza ze dziewczyna trafiła na fajnego kolesia:)jakbyś pił, bił , nie szanował, to moze mozna by było posłuchać rad, zostaw go, ale jak sasiadki radzą , ze moze sobie wyższego znajdzie, to niestety to jakieś głupie panienki, juz współczuję ich facetom;) taka lala wolałaby być z napakowanym półmózgiem co ma 186cm niż z poprostu fajnym chłppakiem tylko dlatego ze ma kilka cm mniej??

Gość PRAWIE IDEALNY
Tak ja sie staram nie zniżac do poziomu tych nie dojrzałych osob.ale widze ze te glupie usmiechy wpływaja na moja druga połowe.a nie chce zeby bylo jej smutno.chce ja jakos przekonac by nie zwracala uwagi na tych ludzi.

Gość PRAWIE IDEALNY
To na zlosc tym ludziom, ja jestem facetem w miare spokojnym.kobiety nie uderze,nigdy.ale jeszcze troche jak mnie jakis typ mnie wnerwi to zobaczy gwiazdy

mam nadzieje ze Twoja Połówka jest na tyle rozsadną, madra dziewczyna, ze nie bedzie sie przejmowała głupim gadaniem,za którym stoi poprostu ludzka zazdrosc, zawiśc głupota, nie wiem co jeszcze... bo co ma wzrost do osobowosci człowieka, jestem z kims bo mi dobrze, bo kocham , bo jest wartosciowy, a nie dlatego, ze ma tyle tu, tyle tam, jak chcą to niech sobie ganiają z linijkamia za kolesiami, a od was sie odchrzanią... no juz mi się krew gotuje jak widze co sie dzieje dookoła.

i to nie zwyczaj jest beznadziejny, tylko ludzie są beznadziejni, którzy widzą w tym jakis problem, ale co im do tego, niech swojego nosa pilnują... ta... ja tu sobie mogę strzęic jezyk, a i tak wiemy, ze oo tym świecie to oiestety i tacy idioci chodzą co sie smieja ja w nia wierze, dziewczyna jest z Toba bo zobaczyła w Tobie cos wiecej, to co najważniejsze i skoro nie przeszkadzło jej to zeby rozpoczać z Toą znajomość, to myslę że jest ponad te smiechy, sasiadki itp itd... a niedawno kolezankę przekonywałam, bo też miała jakieś nie wiamomo jakie skrupóły, bo poznała FAJNEGO chłopaka, tylko nieco nizszego od siebie, i dobrze ze mnie ma, bo sa ze sobą, ona sobie teraz nie wyobraza, jak mogłaby przez głupote, zmarnować swoja szansę na szczęście... jest im dobrze... a moi rodzice maja też bliskich znajomych, i kobitka jest ewidentnie duzo wyższa od meza... maja dwie córki i zyje im sie dobrze:):):)

Gość PRAWIE IDEALNY
Dokladnie.Widzisz.walczylem o nia.staram sie zawsze jak moge we wszystkim co robie dla niej i robie dla niej jak najwiecej jak i ona dla mnie.i nie poddam sie.mimo ze mieszkam od niej kawalek.jutro przekonam ja by nie zwracała uwagi na tych typów.

ta ja dobrze wiem, ze skupuł przez dwa otwarte... ;) bo jak nie napiszę to pewnie zaraz znowu KTOS sie bedzie z KOGOS SMIAĆ...niektórzy muszą sie dowartosciować czyims kosztem a Tobie zycze wszystkiego dobrego 🌻 sie znaczy wam :) 🌻

Gość PRAWIE IDEALNY
Dzieki ci wielkie, naprawde potrafisz odniesc kogos na duchu.

Gość PRAWIE IDEALNY
ja mam 21lat moja dziewczyna ma 20lat i jestesmy ponad rok ze soba

Gość PRAWIE IDEALNY
dlaczego mialbym tobie nie napisac??

ja mam 22 wiec witam w klubie dwudziestolatków ;) a pytałam po to, aby podkreslić ze jesteśmy juz w takim wieku, ze powinnismy rozrózniać wartosci, i mieć ich hierarchię... i staracs ie tym naprawdę nie przejmować:) dla właśnego zdrowia, bo bulwersowanie nic nie da, mentalnoisci ludzi niestety nie da sie zminić :O a ten rok, to chyba swiadczy o czyms prawda:)? sam pomysl o czym;) a im dłuzej jestescie i im bardziej sie zblizacie do siebie, tym mniej wam takie gadanie będaie( a przynajmniej powinno) przeszkadzać. mam nadzieje ze to nie zburzy waszego sokoju:) trzymajcie sie cieplutko... a poza tym, tak jak zawsze powtarza mój chłopak-razem nie ma rzeczy niemożliwych 🌻

Gość PRAWIE IDEALNY
Słuchaj chłopaka,ma racje "razem nie ma rzeczy nie możliwych".dokladnie tak jak mowisz nie ma co sie denerwowac tylko przejsc obok nich tak jak gdyby ich nie bylo.tak sobie mysle ze na tym swiecie zawsze sa gdzies ludzie o malym rozumku.ale przypominaja nam o tym co najważniejsze.

Gość PRAWIE IDEALNY
Pokonalismy juz troche przeszkód.Jak naprzyklad to ze mieszkam od niej 40km.ale to przestało byc problemem.trzeba byc wytrwalym i przedewszystkim razem.

olej ich :) ja mam 176 wzrostu i prawie zawsze jestem na szpilkach 4-7cm wiec najprawdopodobniej tez bede miala nizszego faceta,10cm roznicy to nie tragedia,30 to bylby obciach :P ten zwyczaj chyba wzial sie stad ze kobieta powinna byc niska i drobniutka a facet wielkolud zeby ja ochraniac itd., najbardziej poszkodowane sa oczywiscie wysokie ziewczyny-tak jakby moj wzrost to moja wina- czuje sie czasem starsznie brzydka jak stoje pomiedzy dziewczynami z ktorych kazda jest nizsza conajmniej o glowe i mam wrazenie ze jestem jakas helga wielkoludka a one sa takie drobe i kobiece, dlatego fajnie sie czuje przy osobach wyzszych ode mnie, ale z drugiej strony 2-ch najwyzszych chlopakow jakich znam to debile-jeden lysy i agresywny a do drugiego wszystko dociera 15min po czasie, majac do wyboru tych frajerow lub kogos normalnego ale nizszego wybralabym nizszego, a tych ktorzy sie z was smiaja boli chyba to ze twoja dziewczyna mysli jak ja :P

Gość PRAWIE IDEALNY
rozmawialem z dziewczyna na ten temat i faktycznie tak jest.nielatwo jest wysokiej dziewczynie.ale zawsze mozecie spotkac tego niźszego który bedzie wiedziec jak co czujecie i z którym spędzi sie milo chwile.