Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWIE IDEALNY

Beznadziejny zwyczaj!!

Polecane posty

Gość PRAWIE IDEALNY
Obronic ja obronie,z tym nie ma problemu.wzrost jest taki jaki jest nie mamy wplywu na niego.gdy ja poznalem to nie byla co do mnie przekonana.ale staralem sie z całych sil i udalo sie ja przekonac do siebie.ze niski facet moze dac tyle ciepla co wyzszy

poisone ivy - nie martw sie i ty znajdziesz odpowiedniego faceta... nie czuj sie przez to brzydka, nie wiem albo ja nie z tego swiata jestem albo taka ze mnie idealistka, ze wierzę w to, ze sa ludzie którzy oceniają to czy człowiek jest piękny czy nie, przez piekno wewnetrznme a nie zewn...

mój chłopak ma cos koło tego, chyba 175, piekny wzrost. słuchaj naprawde nie ma poprostu sensu sie rzejmować, grunt ze jest wam ze sobą dobrze, a ludzie jak bedą chcieli zawsze się do czegoś przyczepią :O

Gość PRAWIE IDEALNY
mi nie przeszkadza ze jestem nizszy od niej,ze wygladam przy niej jak jej syn.nie patrze na wygląd zew.tylko na to co ma wewnatrz,na jej cechy,zalety i gdy szukalem wczesniej drugiej polowy to nie odrzucalem kazdej tylko staralem sie ja dobrze poznac i sprawdzic ile nas moze łączyc.

Gość PRAWIE IDEALNY
jest wielu facetów jak ja.napewno ale tobie poison zycze faceta chociaz rownego wzrostem i zeby przedewszystkim potrafil cie zawsze docenic

wiesz co? tak sobie pomyślałam, ze Tobie takze nalezą sie 🌻 za to,ze patrzysz sercem, nie przeraziło Cie ze jest wyższa, nie skresliłeś jej tylko dlatego, ze mozecie razem \"nie wygladac dla innych\" ,ja myślę ze to dla was nie bedzie problemem, kurde, a na innym topiku to sie wykłocałam o to ze są na tym swiecie jeszcze normalni ludzie( i faceci i kobiety) którzy potrafia oatrzec, szukać przez pryzmat wnetrza dugiego człowieka, no bo mam racje;)

Gość PRAWIE IDEALNY
gdzie jest taki temat to pomoge tobie przekonac innych ze sa normalni ludzie...

o rety, juz ta godzina ;) trzymaj sie ciepło prawie idealny, dla swojej dziewczyny na pewno jestes idealny bez prawie. i na tym się skup:):D trzymajcie sie cieplutko, teraz to wyjdzie mój niepoprawny rozmantyzm, ale co tam..pamietaj ze ludzie potrafia być wredni o czym sie pewnie nie raz przekonasz, ale masz swoja połówkę, a co waś nie zabije to wasa wzmocni, razem mozecie wszystko 🌻 papa kolorowych snów

Gość PRAWIE IDEALNY
powinno byc wiecej ludzi potrafiacych dostrzec w innych to czego nie widac na pierwszy rzut oka.wtedy inni mieliby wieksze szanse na znalezienie kogos.

\"powinno byc wiecej ludzi potrafiacych dostrzec w innych to czego nie widac na pierwszy rzut oka.wtedy inni mieliby wieksze szanse na znalezienie kogo\" zastrzeż prawem autorskim, bo dooobre, i zostaw dla potomnych;)

Gość PRAWIE IDEALNY
no to do nastepnego...dzieki za wszystko i zerkne na tamten temat jak da sie jescze to dodam cos od siebie he he.rowniez trzymaj sie cieplo i zdrowo hej jeszcze raz dzieki

zajrzałam na tamten temat ;) :Ddzieki za poparcie idealny, nie powiem uśmiechne łam sie sama do siebie na widok twojej wypowiedzi :) na razie 🌻 💤 (jak ja jutro wstanę ?? 😭

Gość PRAWIE IDEALNY
Ja tam jakoś wstałem do pracy po 4godzinnym snie