Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w ogole mozna

W jaki sposóm może dorobić kobieta na wychowawczym, siedząc w domu?

Polecane posty

Gość czy w ogole mozna

Czy to jest możliwe?? Nie mam na myśli wielkich pieniedzy, ale chociaż kilkaset zł... Tyle sie slyszy o pracy przez internet.. (ale niekon iecznie). Macie jakieś pomysły?? Załóżmy, że maleństwo ma 3 miesiące.. albo, że to kobieta w ciązy na zwolnieniu.. :) Mądralom dziekuję:)

Gość czy w ogole mozna
nie wierze..na pewno ktos sie czyms ima:)

Nie znam się na przepisach, ale chyba będąc na wychowawczym możesz zarabiać za zgodą pracodawcy, jakąś określoną kwotę? Gdzieś tu, jest taki wątek o zasiłkach itp, bardzo mądra Pani pewnie chętnie odpowie na Twoje wątpliwości. Zależy na co chcesz zarobić, co uważasz za zarobek:D Ja na Allegro pozbywam się ubrań i innych przedmiotów, których już nie potrzebujemy ja i moja rodzina. Tym sposobem wpada trochę kasy;) Jeżeli sprzedajesz przedmiotu używane co najmniej pół roku nie musisz prowadzić firmy... Jeżeli już się dowiesz, że możesz zarabiać możesz poszukać osób, które np zlecają przepisywanie różnego rodzaju prac. Mi się udało znaleźć taką osobę, która ma kontakt na Uczelni X ;) i przepisuję m.in. prace magisterskie. Spora grupa studentów poprostu nie potrafi/nie ma czasu na bawienie się w jakieś wklejanie wykresików, analizy, zbieranie ankiet i innych materiałów i takie tam i chętnie zlecą to innym Dostałam też do przepisania kilka książek, z rękopisu. To jest dopiero wyzwanie jak ktoś gryzmoli jak kura pazurem:D

Ja udzielałam korepetycjii, to dobry zaobek. Odkąd zaszłam w ciążę moje uczennice przychodziły do mnie bo tak to zwykle jeździłam do nich.