Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w ogole mozna

Jak dorobić siedząc w domu??

Polecane posty

Gość Oleczka111
AVON to nie tylko kosmetyki to przede wszystkim świetne programy motywacyjne, promocje, gratisy,świetna zabawa. Jeśli lubisz kontakty z ludźmi ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Dołącz do mojego zespołu i przekonaj się jakie korzyści możesz uzyskać z tej współpracy. T Tylko teraz jeśli zapiszesz się otrzymasz: - pakiet startowy który umożliwi Ci start - ulotki, 5 katalogów, próbki -weźmiesz udział w programie w którym główna nagroda to torebka BATYCKI o wartości 999zł. - możliwość zarobku do 40% - zamówienie kiedy chcesz, bez dodatkowych opłat - brak wpisowego Pisz gg 31942907, e-mail: olga100@op.pl tel. 692-150-523

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł), również po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -jeśli zapiszesz się w obecnym katalogu 4/2011 masz szansę na torebkę BATYCKIEGO o wartości 999zł -program lojalonściowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także moższesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, masz aktualne katalogi, umowę, przewodniki i materiały pomocne w sprzedaży :) gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent, można też negocjować ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Gość BETTERWARE123
Polecam firmę Betterware oto link z marcowym katalogiem http://www.betterware.pl/katalog_betterware/0 311/ W marcu super promocja rejestracja tylko 1zł i dodatkowe prezenty Firma proponuje nam produkty do domu, ogrodu, biura co miesiąc promocje i nowości 1. OSZCZĘDZASZ - kupując produkty taniej o 30% do swojego domu, 2. ZARABIASZ NA SPRZEDAŻY - polecając produkty znajomym, marża 30% - różnica między ceną dla przedstawiciela a ceną katalogową to twój czysty zysk natychmiastowy + PREMIA INDYWIDUALNA. 3. BUDUJESZ FIRMĘ - zapraszając do współpracy nowych przedstawicieli, otrzymujesz dodatkowo PREMIĘ GRUPOWĄ DO 15% Dodatkowe Rabaty - dodatkowe pieniądze. Jako Lider rozwijającego się zespołu zdobywasz kolejne poziomy procentowe, tytuły menadżerskie i dyrektorskie, rabaty grupowe, bonusy i nagrody pieniężne. Nie ma górnej granicy zarobków - sam decydujesz o tempie rozwoju swojego biznesu i wysokości dochodów - Sam decydujesz, którą z tych trzech możliwości uznasz za najlepszą! A może wszystkie trzy ??? Napisz a ja przedstawię Ci wszystko dokładnie, po rejestracji prześlę Ci katalogi i ulotki a po pierwszym zamówieniu prześlę upominek. Zapraszam również konsultantki Avon i Oriflame - to dobry sposób na powiększenie swoich zarobków, napisz hania.ro@wp.pl pozdrawiam Hania

Bet to firma typu mlm, początkującym radzę zacząć od programów partnerskich i dopiero po nabraniu doświadczenia zacząć biznes w mlm. Chyba że ma się znanego dobrego sponsora to co innego. Radzę wybrać program partnerski zgodny z zainteresowaniem i probowac sił bo mlm dla laika za ciężki temat a w pp mozna zarobic a doświadczenia tez mozna nabyć przed czymś poważniejszym

Gość oriflamePOZNAŃ i nie tylko
Poszukujesz pracy dodatkowej? Chcesz sobie dorobić? Zapoznaj sie z ofertą Oriflame. Być moze Praca w Oriflame będzie Twoim jedynym źródłem kasy:) Oriflame daje wiele możliwości tylko od Ciebie zależy jak je wykorzystasz. Możesz brać udział w szkoleniach bezpłatnych organizowanych przez Oriflame. Tylko Ty decydujesz o swoich zarobkach i o tym ile czasu chcesz poświęcić swojej pracy i co chcesz osiągnać. Nie ma progów minimalnych przy zamówieniach, zamawiasz ile chcesz i kiedy chcesz. możliwosć zamawiania z odroczonym terminem płatnosci. Programy motywacyjne, wyprzedaże i różne oferty promocyjne dla konsultantów. Możliwość udziału w akcjach prospetingowych z moją grupą.Dzieki którym masz szanse na zdobycie nowych klientów. Dołącz do mojej grupy. Zapraszam do rozmowy o szczegółach GG 1054762 julia.antkowiak@onet.e u

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Mam na imię Kamil, i jestem liderem AVON:0 Chciałem przekazać co można zdobyć w prezencie w KATALOGU 05:) -Jeżeli przez 2 katalogi (czyli5,6) przy złożeniu zamówienia po 250zł możesz otrzymać Perfumy Pare Gold w cenie 5,90zł. -Jeżeli złożysz zamówienie przez 3 katalogi (5,6,7) przy zamówieniu po 250zł możesz otrzymać zestaw biżuterii ELDORADO za 5,90zł. -Jeżeli złożysz zamówienie na 65zł na kosmetyki z serii 24K otrzymasz zestaw pędzli do profesjonalnego makijażu o wartości 45zł. Jeżeli chciałabyś dołączyć do mojej grupy to serdecznie zapraszam-udzielę wszelkich informacji i wsparcia. KONTAKT; Tel;505293722 Email;kamilmaliszow@onet.pl

2 posty na dzień , nie jesteś czasami blondynką , bo w przypadku blondynki można zrozumieć spamowanie ....

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Gość Oleczka111
AVON to nie tylko kosmetyki to przede wszystkim świetne programy motywacyjne, promocje, gratisy,świetna zabawa. Jeśli lubisz kontakty z ludźmi ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Dołącz do mojego zespołu i przekonaj się jakie korzyści możesz uzyskać z tej współpracy. T Tylko teraz jeśli zapiszesz się otrzymasz: - pakiet startowy który umożliwi Ci start - ulotki, 5 katalogów, próbki -weźmiesz udział w programie w którym główna nagroda to torebka BATYCKI o wartości 999zł. -masz możliwość wzięcia udziału w szkoleniach "Piękno sukcesu" - możliwość zarobku do 40% - zamówienie kiedy chcesz, bez dodatkowych opłat - brak wpisowego Pisz gg 31942907, e-mail: olga100@op.pl tel. 692-150-523

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że w AVON pracuję już dobrych kilka lat, wiem, że ważne jest wsparcie Lidera Nadrzędnego. Dlatego ode mnie masz nieograniczoną pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Bądź aktywna w minimum 2 katalogach, tj. 5/2011 i 6/2011 lub 6/2011 i 7/2011 lub 5/2011 i 7/2011. I złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Jeśli natomiast będziesz aktywna w 3 katalogach 5/2011, 6/2011, 7/2011 możesz zamówić biżuterię za 5,90! Również możesz zdobyć pędzle do makijażu w eleganckim etui. Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 Z każdą osobą pracuję indywidualnie. W Busku Zdroju 4 kwietnia (poniedziałek) odbędzie się szkolenie z wizażu (techniki makijażu) szkolenie jest płatne 90zł, po jego ukończeniu można zamówić 3 zestawy po 40zł (wartość katalogowa zestawów to w sumie 670zł) a także za 35zł można zakupić sobie duży kuferek na kosmetyki. Na zakończenie szkolenia otrzymuje się także dyplom :) chętnych do wzięcia udziału w szkoleniu proszę o kontakt. Niezależnie od okręgu i dywizji. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Przestańcie srać tym avonem jak mozna w kółko te same posty w jednym temacie dawać. Idioci.

Liderzy a taktyki stosują początkujących. Spam nic wiecej. Wystarczy raz zamieścić nie kilka razy to samo. Tylko zrażacie do tej firmy a nie zachęcacie

Gość Do liderów AVON i nie tylko
świetna praca dodatkowa, warunki lepsze niż w Avon i można spokojnie połączyć oba biznesy szczególnie, że to co proponuje to produkty bardzo różnorodne- dla domu, do sprzątania, do ogrodu, do samochodu ale tez dla urody i zdrowia. Wiele osób chwali te produkty, jest zachwycona ich skutecznością, praktycznością, a ceny ich sa bardzo przystępne wiec łatwo je sprzedawać. W marcu jest promocja - wpisowe za 1zł i świetne prezenty do zyskania a co ważne- jeśli się zapiszesz i ci sie nie spodoba NIC NIE TRACISZ. Tylko tu nie ma sie co nie spodobać. Zapraszam po więcej informacji do mnie- napiszcie na betterware2010@gmail.com a podam Wam więcej informacji o biznesie w Betterware oraz o możliwościach jakie dają. Pozdrawiam i zapraszam Monika PS. zajrzyjcie na www.betterware.pl a dowiecie sie co to jest za firma, jeśli nie chcecie sie od razu ze mną kontaktować

Gość Dodatkowa miesieczna wypłata
Znalazłam interesujący sposób na dorobienie sobie w miesiącu trochę kaski zainteresował mnie program partnerski pp.szybkafaktura.pl - w porównaniu z innymi PP ma lepszy system wynagradzania za pozyskanych klientów- ty polecasz a oni od każdego pozyskanego klienta płacą ci co miesiąc procent z jego opłaty abonamentowej- generalnie raz wykonana robota procentuje na wiele miesięcy lub lat. Jasne, że dla jednego to się pewnie nie opłaca ale jak pozyska się kilku- kilkunastu albo i więcej użytkowników ich programu to ciekawa miesięczna wypłata wpada do portfela.

Ja polecam te strone http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=bobaski zarobki nie sa duze, ale za to realne i regularne. Dla osob ktore siedza w internecie wystarczy kilkac w platne reklamy, za kazdy kilk 1 grosz, masz takze rozne platne zadania, na poczatku nie jest tego duzo ale z czasem w skrzynce masz dziennie ok. 30 reklam do klikniecia plus pare platnych linkow do klikniecia, to wychodzi kilkadziesiat groszy dziennie, a wyplata na konto bankowe juz od 30 zl :) Tak wiec moge polecic bo to przynajmniej realne pieniadze a nie zadne punkty czy bonusy.

Gość cichutka myszka
Mnie się to Betterware spodobało tylko ile trzeba sprzedać miesięcznie żeby być konsultantem? I ile się zarabia?

Gość cichutka myszka
aha już widzę , wyżej napisane

Gość cichutka myszka
a ile tych osób trzeba zaprosić do wspólpracy w miesiacu?