Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata_102

PILNE !!! PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość Agata_102

Zostałam skierowana na badania lekarskie przez Urząd Pracy (będę odbywała staż). Jakie to są konkretnie badania? Proszę o odp. od osób, które już te badania miały... Nie mogę się dodzwonić do tej przychodni, a babka z Urzędu Pracy nie chciała mi udzielić bliższych informacji :/

najprawdopodobniej chodzi o zwykle badania przed rozpoczeciem pracy czyli u lekarza medycyny pracy. badanie bedzie trwalo kilka minut i bedziesz musiala odpowiedziec na mnostwo pytan i ewentualnie zmierza Ci cisnienie. a jesli bedziesz parcowac w specjlnych warunkach to moga dojsc inne badania i inni lekarze, np gdy sie pracuje przy komputerze to dochodzi okulista

Gość uupppppppppp

Gość ONA ODPOWIADA
Badaniom wstępnym musi poddać się każda osoba rozpoczynająca pracę. W zależności jakie będziesz miała stanowisko,takie badania zostaną przeprowadzone.Mogą wysłać Cię do okulisty,laryngologa,neurologa,a także zrobić badanie laboratoryjne HDL,LDL.

Gość hophophophophop
a mi w pup kazali przyniesc zaswiadczenie od lekarza rodzinnego o braku przeciwskazan do odbycia stazu. czy pracodawca wysle mnie jeszcze do lekarza medycyny pracy?