Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania28

Mój mąż ma chyba kochankę, boję się!

Polecane posty

Gość nie bój się
poszukaj innego

Gość Hania28
Kiedyś wracał do mnie do domu zaraz po prac a teraz ciągle ma nadgodziny! Czasami nie wraca na noc tłumacząc się pracą w terenie, kiedyś tego nie było! Raz słyszałam jak rozmawiał czule przez telefon. Powiedział że to była mama. Tak się nie rozmawia z mamą:(

Gość Hania28
bo nagle zaczał się kąpać i obcinać paznokcie u nóg

Mój też pracuje w nadgodzinach dość często, ale na noc to jeszcze wraca. Czy dzwonisz do niego do pracy? Jest tam faktycznie? Odbiera komórkę?

Gość Hania28
Nie podszywaj się pode mnie idiotko! Ja mam prawdziwy problem a ty się wygłupiasz! Poszukaj tematów złego rysia, tam jest miejsce dla świrów!

Gość Hania28
Odbiera zwykle, czasami jednak nie odbiera, mówi, że był zajęty... Do pracy chodzi na pewno, tylko co robi po pracy...

Zacznij kontrolować te jego nadgodziny, mianowicie: jeżeli pokazuje ci pasek z wypłaty ewen. masz dostęp do konta wiesz ile zarabia, jak ma umowę to tym bardziej, nadgodziny są w końcu płatne no nie? Łatwo to sprawdzic w sensie finansowym pod koniec miesiąca. Może sie niepotrzebnie zamartwiasz

Gość mój dla odmiany
notorycznie przegląda ogłoszenia towarzyskie w necie. Panie, pary... Nie wiedziałam bo nie włączam jego kompa ale kiedyś szukałam dziecku jakiejś stronki i wiedziałam ze będzie w historii...i co? i niemal codziennie panie i pary. Bóg jeden wie czy to tylko oglądanie

Słuchajcie dziewczyny; może to jest normalne, że faceci ogladają sobie \" te stronki\", sama już nie wiem.

Gość zawiedziona34
Mojego tak podejrzewałam rok i męczyłam się, męczyłam i jeszcze raz męczyłam... a on co? bawił się. Na szczęście koleżanka mi dalą wizytówkę detektywa24 i w końcu dałam się przekonać, że to jedyne rozwiązanie problemów. Już nie jesteśmy razem, tylko po rozwodzie i znowu mogę normalnie żyć.. Dobrze że miałam dowody w sądzie, to nie musiałam przechodzić gehenny ze sprawiami rozwodowymi przez kllka lat.. Jego wina była oczywista.

Gość eee tammmmm
no nie wiem czy taka oczywista jest wina męża....dla sądu pewnie tak, ale nie zdradza ten, któremu w zwiazku niczego nie brakuje:)

Gość eee tammmmm
a Ty Hania sie nie bój tylko zacznij coś robić, żeby mąż tak nie pracował po godzinach.

Gość fghr
przestan reklamowac tego detektywa24 na kazdym watku, zalosne to jest:O

Gość kajanalos
Kochane ja przeżyłam zdradę leczyłam się po niej 2 lata faceci nie są warci nas... jeśli ma inną, to go rzuć pierwsza miej tą satyswakcję i szukaj innego.

Gość ja powiem tak........
na początek skontroluj te jego nadgodziny tak jak pisała jamonka....jeśli okaże się że rzeczywiście tej kasy jest o wiele więcej jak kiedyś wtedy być może jest prawdą co mówi Twój mąż ale jeśli zarobki są takie same jak przed tymi niby nadgodzinami to już kiepsko

Gość Prukacz
a co, przestał cie bić ?

Gość zawiedziona34
jakby ci pomógł tak jak mi to też byś go polecała.. Może nie masz takich problemów to nie wiesz przez co się przechodzi.

Gość całkiem fajna trzydziestka
uwazam ze radykalna zmiana godzin pracy niestety moze wiazac sie z tym ze cos sie dzieje...kontroluj go sprawdzaj..np. pojedz dopracy po niego jak skonczy nawet nadgodziny ..czasami warto sie poswiecic..jak powie nie nie przyjezdzaj bo cos tam powiedz ze chcesz i tyle a jak nie zrob niespodzianke ...jak bedzie w pracy to rozwieje twoje watpliowosci jak nie to sprawa bedzie bardziej jasna

po prostu zadzwoń do jego pracodawcy opowiedz sytuację i poproś by ci powiedział czy ma te nadgodziny - z tego co wiem kobiety tak robią i dowiadują się wszystkiego

Ale uważaj na męską solidarnosć... Najlepiej żeby była to szefowa, ewentualnie staraj się nie mówić wprost o co ci chodzi, ale np. kiedy pracował czy będzie pracował w te i te dni itp. bo musisz zaplanowac wspólny wyjazd albo jakąs niespodziankę...

Gość znałem jedną blondynę
Hania28 pisała tu w 2007 roku sądzę że jakoś sobie poradziła z tą zdradą ;). A jeśli chodzi o zdradzane i zdradzające, cóż nie ma na to rady. Można zmienić faceta ale być może będzie to większa łajza / pierdoła od poprzednika :D

postaraj się zdobyć bilingi jako żona masz chyba do tego prawo??? a jeśli nie - to zażądaj tych bilingów od niego - jeśli będzie się migał, to znaczy że ma coś na sumieniu

Gość moja rada na teraz
jak sie bedzie migał to od razu wiadomo ze coś kreci... szkoda czasu na takiego faceta!

Gość Jaga wredna ale adna
cóż -kopnij w doopę ,jeszcze hiva Ci przyniesie :O co za .....

Gość inna zebra
statystycznie co drugi facet ma kochanke, lub zdradził swoją zonę przynajmniej raz. Takie są niestety realia w tym poje***m swiecie:( Mój eks jak zaczął mnie zdradzac, to czesciej się mył, golił, pachniał jakby z perfumerii, paznokcie tez czasciej obcinał. No i co najważniejsze- żadziej się ze mną kochał.