Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada-mleczna

5-miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość czekolada-mleczna

W lipcu mój maluszek będzie miec 5mc. CZeka nas wyjazd jednodniowy. Czy mozna takiego malucha zostawić na noc z dziadkami? czy nie jest za mały?? Poradzcie!

Gość czekolada-mleczna
dziękuje za odp :) Właśnie....karmię piersią... Rozmyślam jak to zrobić z pokarmem, bo jak jest dłuższa przerwa to cyce mi rozrywa...;), a po drugie boje się czy syn nie będzie za mały by zostawic go w nocy pod opieką inną niż moja ;)

Gość UPUPUPU
UPUPUPUUP

Gość uziboy
dziecko umrze z glodu...przejdz na butelke cipko

No to jak masz zamiar karmić to nie wiem:( Pokarmu możesz zostawić, w tym nie ma problemu. Babcia nakarmi butelką. Ale musiałabyś wcześniej już spróbować czy dziecko da się tak oszukać;) Tak czy siak chyba psychicznie musicie się nastawić, że to nie będzie łatwa doba;) Chociaż..strach ma wielkie oczy - może być ok. Trudno przewidzieć. 5 miesięczne dziecko może też już dostać kaszkę na Twoim mleku i spokojnie przespać noc;)

Gość 111111111
to zalezy czy dziecko dobrze zna dziadkow czy widzi ich sporadycznie,bo jak np obudzxi sie w nocy i zobaczy,ze nie ma kogos znajomego to moze byc klopot,dobrze byloby przyzwyczajac malucha do dziadkow i zostawiac go na krotki czas np na godz.i zobaczyc jak sobie wszyscy radza bez Ciebie,

Gość 111111111
a poza tym do lipca jeszcze sporo czasu,wszystko da sie zorganizowac,wystarcza checi Wasze i dziadkow :)